Cele mai citite
 


Dolj: Fiica fostului poliţist Nelu Gruia a fost externată
miercuri, 20 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Craiova, 20 apr /Agerpres/ - Fiica fostului poliţist Nelu Gruia, care în urmă cu o săptămână a fost împuşcată de tatăl său, a fost externată marţi seara din spital, după ce medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova au considerat că aceasta se poate recupera în continuare la domiciliu.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, dr. Cristina Geormăneanu, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, că Ruxandra Gruia fusese mutată în urmă cu două zile din secţia de terapie intensivă a spitalului în secţia de chirurgie toracică.
'Pacienta a fost externată aseară târziu după ce luni fusese mutată de la Terapie Intensivă la Chirurgie Toracică, pentru că depăşise starea critică. În acest moment starea ei de sănătate permite recuperarea la domiciliu şi ca atare a fost externată", a declarat dr. Cristina Geormăneanu. Purtătorul de cuvânt al SJU Craiova a mai spus că Ruxandra Gruia a început încă din spital consilierea psihologică.
Directorul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Dolj, Nelu Gruia, în vârstă de 55 de ani, fost şef al Serviciului de Arme şi Muniţii din IPJ Dolj în perioada 2006 - 2009, şi-a împuşcat, în dimineaţa zilei 13 aprilie, soţia şi fiica, după care s-a împuşcat şi el. Soţia comisarului şef Nelu Gruia, Carmen Gruia, care era profesoară la o şcoală din Craiova, a murit pe loc, iar ulterior a decedat şi el la spital pe masa de operaţia, fiica lor trecând cu bine peste intervenţia chirurgicală.
Carmen Angela Gruia, soţia fostului poliţist Nelu Gruia, divorţase de soţul său în urmă cu aproape două luni la cererea acesteia. Potrivit portalului just.ro, Carmen Angela Gruia a depus cererea de divorţ pe 20 ianuarie 2011, iar pe 20 februarie a.c., Judecătoria Craiova a admis cererea acesteia împotriva lui Nelu Gruia care avea calitatea de reclamant în dosar şi a dispus desfacerea căsătoriei prin acordul părţilor şi reluarea numelui purtat anterior căsătoriei de reclamantă. Decizia Judecătoriei Craiovei a fost irevocabilă în ceea ce priveşte divorţul şi cu apel în 30 de zile de la comunicare privind cererea lui Carmen Angela Gruia referitoare la nume.
Fostul poliţist a lăsat o scrisoare-testament de adio prin care cere unor prieteni ai familie să aibă grijă de fiul lui, de 22 de ani, care are probleme medicale pentru că este surdo-mut.
Anchetatorii au stabilit ulterior că Nelu Gruia şi-a fi premeditat faptele, pentru că doar cu o zi înainte fusese la bănci unde îi făcuse împuternicire fiului său pentru a avea acces la conturile bancare. AGERPRES/(AS - Maria Mitrică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Personal medical bătut în spital de o banda de romi Un medic şi două asistente de la Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova au fost bătuţi, în noaptea de miercuri spre joi, în secţia de terapie intensivă a spitalului de un grup de romi furioşi că o rudă le-a decedat în urma unui stop cardio-respirator.
Dolj: CJ investeşte peste 12,5 milioane de euro pentru modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova Consiliul Judeţean Dolj scoate la licitaţie, începând de luna viitoare, lucrările pentru construirea unei clinici de cardiologie intervenţională şi chirurgie cardiovasculară şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova, proiecte ce depăşesc 12,5 milioane de euro.
Dolj:Secţii ale Spitalului Judeţean, închise temporar de DSP din cauza unei infecţii nozocomiale Craiova, 7 oct /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică Dolj a dispus suspendarea temporară a trei secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova pentru igienizare şi dezinfecţie finală, în urma unei anchete epidemiologice efectuate după ce spitalul a raportat pentru luna septembrie mai multe...
Dolj: Anchetă epidemiologică la SJU Craiova după ce au fost rapotate şase cazuri de de infecţie cu Clostridium difficile Direcţia de Sănătate Publică Dolj a demarat o anchetă epidemiologică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova după ce au fost raportate existenţa în luna septembrie a şase cazuri de infecţie cu Clostridium difficile, considerat drept principalul agent etiologic al sindromului diareic după terapie cu ...
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Dolj: Noutăţi în tratamentul cancerului bronhopulmonar, prezentate la Craiova, la Conferinţa naţională de chirurgie toracică Craiova, 14 sep /Agerpres/ - Peste 100 de chirurgi români şi din străinătate participă la Conferinţa naţională de chirurgie toracică care va avea loc în perioada 22-24 septembrie la Craiova, în cadrul căreia vor fi prezentate noutăţile în tratamentul cancerului bronhopulmonar şi care are ca temă 'Cancerul...