Cele mai citite
 


Galaţi: Peste 2.000 de viroze respiratorii într-o săptămână
joi, 21 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 2.161 de gălăţeni au fost diagnosticaţi, în ultima săptămână, cu infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi, dr. Valentin Boldea.
Potrivit medicului, alte 269 de persoane au fost diagnosticate cu pneumonie, 89 dintre acestea necesitând internare pentru administrarea tratamentului.
În săptămâna precedentă se înregistraseră 1.917 cazuri de infecţii acute ale căilor respiratorii superioare şi 236 de cazuri de pneumonie. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Peste 2.000 de viroze respiratorii, în ultima săptămână de raportare Galaţi, 17 oct /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a înregistrat în ultima săptămână de raportare 2.032 de cazuri de infecţii respiratorii acute, cu peste 1.000 de viroze mai multe decât în săptămâna anterioară de raportare, a anunţat, miercuri, directorul instituţiei, Valentin Boldea...
Galaţi: Creştere semnificativă a numărului de viroze respiratorii şi pneumonii În ultima săptămână, monitorizată de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, s-a înregistrat o creştere semnificativă a numărului de viroze respiratorii, iar numărul de pneumonii s-a dublat faţă de săptămâna precedentă de raportare, a anunţat, joi, directorul instituţiei Valentin Boldea.
Galaţi: Numărul persoanelor cu viroze respiratorii, în scădere, în ultima săptămână Un număr de 2 346 persoane din judeţul Galaţi au fost diagnosticate cu viroze respiratorii în ultima săptămână de raportare, cu aproximativ 600 mai puţine decât în cea anterioară, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea.
Galaţi: Numărul pneumoniilor a crescut îngrijorător Galaţi, 29 oct /Agerpres/- 325 de persoane cu infecţii ale aparatului respirator-pneumonii s-au prezentat la cabinetele medicilor de familie în ultima săptămână, cu aproape 50 mai multe decât săptămâna trecută, a anunţat, marţi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea.
Galaţi: Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut în ultima săptămână Un număr de 2.732 de persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii, în ultima săptămână de raportare, faţă de 1.867 înregistrate în săptămâna precedentă, a declarat miercuri presei purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Galaţi: Numărul virozelor respiratorii şi pneumoniilor a crescut cu 25% Peste 2.100 de viroze respiratorii şi peste 800 de pneumonii au fost înregistrate în judeţul Galaţi, în ultima săptămână de raportare, numărul acestora fiind cu 25% mai mare decât cel înregistrat în aceeaşi perioadă de raportare a anului trecut, a anunţat, miercuri, şeful Direcţiei de Sănătate Publică...