Cele mai citite
 


Gorj: Circa 600 de bolnavi vor petrece Paştele în spital
joi, 21 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de aproximativ 600 de persoane vor petrece sărbătorile pascale internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, deoarece starea lor de sănătate nu le permite externarea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii spitaliceşti, Gheorghe Neaţă.
Potrivit acestuia, în prezent, la nivelul spitalului judeţean sunt internaţi aproximativ 700 de pacienţi, dar până în weekend vor fi externaţi circa o sută dintre aceştia. Pentru ca cei care rămân internaţi să poată avea un Paşte obişnuit şi să nu ducă lipsă de nimic, administraţia spitalului le-a pregătit, atât cât le permite regimul la care sunt supuşi, o masă cu alimente specifice acestei perioade.
"Pentru perioada de Paşte estimăm că vor fi internaţi circa 600 de pacienţi. Deoarece numărul lor este destul de mare şi vrem să nu treacă sărbătorile fără să simtă ca e Paştele, am hotărât să facem o masă cu friptură, cozonac, ouă roşii, preparate specifice sărbătorilor pascale. Bineînţeles, nu toţi cei care vor fi internaţi vor putea consuma astfel de alimente, dar cei mai mulţi nu au interdicţii la mâncare", a precizat Gheorghe Neaţă.
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a mai menţionat că unitatea a fost aprovizionată special pentru sărbători cu medicamente, soluţii perfuzabile şi tot ce este necesar intervenţiilor de urgenţă, cadrele medicale fiind astfel pregătite pentru eventualele probleme care ar putea apărea în zilele de Paşte. AGERPRES/(AS-Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va avea UN compartiment de dializă Un nou compartiment de dializă se va înfiinţa, în perioada următoare, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, a declarat, pentru AGERPRES, miercuri, managerul unităţii, Gheorghe Neaţă.
Gorj: Lipsa de personal din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, suplinită prin munca a 22 de voluntari Douăzeci şi doi de voluntari, absolvenţi ai şcolilor postliceale de asistenţi, lucrează în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu pentru a suplini, într-o oarecare măsură, lipsa de personal cu care se confruntă cea mai mare unitate medicală din judeţ, a declarat miercuri, managerul unităţii, Tiberiu...
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu scoate la concurs peste 20 de posturi Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va scoate la concurs, în luna ianuarie a anului viitor, 22 de posturi, cele mai multe fiind de medic la diferite secţii ale unităţii, a declarat marţi şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul instituţiei, Dumitru Vienescu.
Gorj: La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu se efectuează implant de cristalin Pacienţii din judeţul Gorj care suferă de anumite afecţiuni oculare pot apela la un nou serviciu oferit de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, care constă în efectuarea implantului cu cristalin, a declarat joi purtătorul de cuvânt al unităţii, Ramona Oprea.
PREZIDENŢIALE Gorj: Circa 250 de pacienţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă au solicitat urna mobilă Aproximativ 250 de pacienţi internaţi în cele trei sedii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, au solicitat urna mobilă pentru a-şi exercita dreptul la vot, a declarat duminică managerul unităţii sanitare, Tiberiu Tătaru.
Gorj: CJ a alocat circa 2 milioane lei pentru realizarea sediului administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu Consilierii judeţeni au aprobat, miercuri, în cadrul şedinţei ordinare, proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie "Amenajare spaţiu administrativ Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu".