Cele mai citite
 


Prahova: Pachete de Paşte pentru persoanele nevoiaşe din judeţ
joi, 21 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cei 900 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social din Ploieşti vor primi pachete cu alimente de Paşte, a declarat directoarea Asociaţiei Serviciilor Sociale Comunitare (ASSC), Brânduşa Constantin.
Potrivit acesteia, pachetele vor conţine tradiţionalele ouă roşii, dar şi ouă proaspete, câte un kilogram de pipote şi de ficat, un salam de vară, măsline, compot de vişine, câte un kilogram de ulei şi de zahăr, castraveciori muraţi şi, ca desert, o ruladă.
Pachetele cu alimentele pentru Paşte vor fi distribuite beneficiarilor joi, aceştia urmând a le ridica de la sediul Cantinei de Ajutor Social din municipiul reşedinţă de judeţ.
De asemenea, filiala Prahova a Crucii Roşii împarte, în această perioadă, 70 de pachete cu alimente de bază pentru bătrâni fără aparţinători, persoane cu handicap şi familii cu mulţi copii.
Fiecare dintre cei 70 de beneficiari din judeţ primeşte 12 kilograme de alimente constând în ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase, fasole şi pastă de tomate, a declarat directoarea Crucii Roşii Prahova, Gabriela Rădulescu. AGERPRES/(AS- Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj 2) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Bacău: Voluntari ai Crucii Roşii au "deschis" uşa unor persoane vârstnice singure Voluntarii filialei băcăuane a Crucii Roşii au distribuit, marţi, pachete cu alimente către 70 de persoane vârstnice din judeţul Bacău rămase fără niciun sprijin.
Proiectul 'Banca de alimente' al Crucii Roşii, implementat şi la Târgovişte şi Piatra Neamţ "Banca de alimente", un proiect al Crucii Roşii de ajutorare a persoanelor fără venituri sau cu venituri reduse, este prezentă, din aceste zile, şi la Târgovişte şi Piatra Neamţ.
Peste 2.400 de kilograme de alimente colectate de Crucea Roşie Română în preajma Sărbătorilor de Paşte Crucea Roşie Română a colectat peste 2.400 de kilograme de alimente greu perisabile cu ocazia evenimentelor organizate în perioada 7-11 aprilie, în Bucureşti şi alte trei judeţe din ţară, alimente care au fost distribuite persoanelor aflate în dificultate.
Dieta, ajutor in renuntarea la fumat? Lucrul imbucurator pentru cei ce vor sa se lase de fumat este faptul că unul din cinci fosti fumatori nu castiga deloc in greutate, deci se poate si asa. Sa descoperim impreună ce anume ii ajuta pe acestia sa nu castige in greutate.