Cele mai citite
 


Premierul Boc: Sunt şanse să fie date în folosinţă segmente din tronsonul Constanţa-Cernavodă în iulie
joi, 21 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Emil Boc, însoţit de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea şi de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, a vizitat miercuri două obiective de investiţii pe şantierul tronsonului Cernavodă-Constanţa (sud-est) al Autostrăzii A2, la ieşirea din municipiul Medgidia şi o intersecţie din Centura ocolitoare a municipiului Constanţa.
Premierul s-a interesat de încadrarea constructorilor în termenele de execuţie şi colaborarea acestora cu administraţia locală şi judeţeană.
''Sunt şanse să fie date în folosinţă câteva segmente din tronsonul Constanţa-Cernavodă în luna iulie astfel încât să se faciliteze traficul rutier spre litoral. De asemenea, în luna iulie urmează să se finalizeze lucrările de modernizare a căii ferate Bucureşti-Constanţa iar trenul va face 2 ore şi 30 de minute până la mare'', a spus Boc.
Totodată, ministrul Elena Udrea a semnat miercuri unul dintre cele 38 de contracte incluse în Planul Integrat de Dezvoltare (PID) al municipiului Constanţa şi depuse spre finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional.
Proiectul Parcare verde - construirea unei parcări supraetajate, zona spital clinic judeţean de urgenţe Constanţa îşi propune îmbunătăţirea accesului populaţiei la serviciile publice de sănătate oferite de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa, prin construirea unei parcări supraetajate cu o capacitate de 265 de locuri, şi introducerea conceptului de clădire verde în spaţiul public urban, prin construirea Parcării verzi şi crearea a 15 noi locuri de muncă permanente. Valoarea totală a proiectului, care se va derula pe parcursul a 17 luni, este de 16.899.170,86 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 13.395.846,40 lei.
Planul Integrat de Dezvoltare al municipiului Constanţa îşi propune să facă din acest municipiu un centru multifuncţional competitiv al României şi principalul polarizator economic în regiunea Mării Negre, avându-se în vedere, totodată, dezvoltarea durabilă a întregii zone şi reducerea discrepanţelor actuale de dezvoltare dintre cele 14 localităţi care compun polul de creştere.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Emil Boc: Sunt şanse să fie date în folosinţă segmente din tronsonul Constanţa-Cernavodă în iulie Primul-ministru, Emil Boc, însoţit de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), Elena Udrea şi Anca Boagiu, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, a vizitat, miercuri, două obiective de investiţii pe şantierul tronsonului Cernavodă-Constanţa al Autostrăzii A2, la ieşirea din municipiul...
Investiţii de peste 30 de milioane de lei în Spitalul Municipal din Cluj-Napoca Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca a fost dotat recent cu aparatură medicală performantă, printr-un proiect european care a vizat inclusiv modernizarea ambulatoriului. Valoarea proiectului se ridică la peste 32 de milioane de lei, din care 22 de milioane sumă nerambursabilă.
'Parcare Verde' în Constanţa prin Programul Operaţional Regional Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a semnat miercuri contractul pentru proiectul ,,Parcare verde', unul dintre cele 38 de contracte incluse în Planul Integrat de Dezvoltare (PID) al municipiului Constanţa şi depuse spre finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional.
Premierul Emil Boc: Reuniunea interguvernamentală româno-israeliană marchează un nou stadiu de dezvoltare a relaţiilor bilaterale Reuniunea interguvernamentală româno-israeliană care va avea loc miercuri şi joi la Ierusalim marchează un nou stadiu de dezvoltare al relaţiilor bilaterale dintre cele două ţări, a declarat miercuri premierul Emil Boc, pe Aeroportul Internaţional ''Henri Coandă'', înainte de plecarea spre Israel.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Romeo Stavarache: Sunt adeptul paşilor mărunţi, făcuţi cu tenacitate şi responsabilitate pe termen mediu şi lung (interviu) Primarul municipiului Bacău, liberalul Romeo Stavarache, aflat la cel de-al treilea mandat ca edil, vorbeşte, într-un interviu acordat AGERPRES, despre ceea ce l-a determinat să ia decizia de a rămâne în continuare alături de băcăuani, despre atuurile care l-au ajutat să câştige, cu aproape un an în...