Cele mai citite
 


Teo Trandafir a revenit acasă
joi, 21 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Teo Trandafir a revenit miercuri în ţară, după ce a fost internată mai bine de trei luni într-un spital din capitala Austriei, Viena.
"Bine v-am regăsit. M-am întors după o boală cumplită. Vreau să considerăm că este o încercare a vieţii de care am scăpat. Sperăm că problemele s-au terminat şi viaţa va reveni la normal", a declarat Teo Trandafir, la Pro TV.
Ea a spus că medicii i-au ascuns gravitatea bolii. "Medicii nu au ştiut tot timpul dacă o să scap. Ei mi-au ascuns gravitatea bolii", a povestit Teo, potrivit site-ului protv.ro. Ea a precizat că medicii i-au dat tot felul de indicaţii pe care le va respecta cu stricteţe.
Medicii de la clinica AKH din Viena anunţau săptămâna trecută că starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a ameliorat. Ei se declarau "extrem de mulţumiţi de evoluţia" pacientei şi precizau că Teo Trandafir a fost transferată cu succes într-un salon chirurgical obişnuit, unde este tratată în continuare. Dacă recuperarea pacientei va continua, ea ar putea reveni în România în următoarele 10-14 zile, anunţau medicii vienezi.
"Se pare că putem afirma acum că a fost depăşită cu succes criza ce îi punea în pericol viaţa, ceea ce a solicitat un efort imens din partea echipei interdisciplinare", declara atunci profesorul Michael Gnant, şeful echipei de chirurgi. AGERPRES/(AS - Claudia Stănescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea lui Teo Trandafir, în ameliorare în ultimele zile; criza a fost depăşită, afirmă medicii Starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a ameliorat în ultimele zile, medicii de la clinica AKH din Viena unde este internată fosta realizatoare de televiziune declarându-se "extrem de mulţumiţi de evoluţia" pacientei, potrivit celui mai recent buletin medical, emis marţi.
Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută (clinica AKH) Viena, 29 mar /Agerpres/ - Fosta realizatoare TV Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută de medicii austrieci, pentru îndepărtarea ţesuturilor necrozate şi a abceselor din abdomen, informează clinica vieneză AKH într-un comunicat dat publicităţii marţi pe site-ul său de internet.
Teo Trandafir, în comă indusă la terapie intensivă Viena, 3 mar /Agerpres/ - Teo Trandafir se luptă cu o pancreatită necrozantă severă şi se află în prezent în comă indusă, informează un comunicat dat publicităţii joi de clinica vieneză AKH, unde se află internată fosta vedetă de televiziune.
(Corespondenţă) Austria: Starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a ameliorat Corespondentul Agerpres, George Andrei, transmite: Starea de sănătate a pacientei Teo Trandafir s-a 'îmbunătăţit', a anunţat, într-un nou buletin medical, colectivul interdisciplinar medical de la Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien (AKH).
Teo Trandafir a fost operată (comunicat) Viena, 24 feb /Agerpres/ - Teo Trandafir a fost supusă joi unei intervenţii chirurgicale majore din cauza pancreatitei severe şi a infecţiei abdominale de care suferea. Intervenţia, care s-a încheiat cu succes, a constat în eliminarea unei părţi necrozate a glandei, precum şi într-un drenaj amplu şi...
Conferinţă de presă la Innsbruck privind starea de sănătate a lui Şerban Huidu O conferinţă de presă privind starea de sănătate a realizatorului tv Şerban Huidu va fi susţinută, joi, la orele locale 14:00 (15:00 ora României), la Centrul Medical Anichstrasse din Innsbruck, de către cadrele medicale care îl au pe acesta sub observaţie, informează Ambasada României la Viena.