Cele mai citite
 


Tulcea: Modernizări de peste 2 milioane de lei, la Spitalul Judeţean de Urgenţă
joi, 21 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tulcea a realizat de la începutul anului investiţii în sumă totală de peste două milioane de lei pentru îmbunătăţirea condiţiilor oferite pacienţilor.
Directorul SJU, Ion Popescu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că au fost modernizate blocurile operatorii ale secţiilor de ginecologie şi oftalmologie, s-au adus paturi noi pentru viitoarea secţie pentru mame şi nou-născuţi, investindu-se totodată şi în secţia de oncologie.
"Am primit 1,3 milioane de lei pentru achiziţionarea unui tomograf pentru care se desfăşoară în momentul de faţă licitaţia de achiziţionare. Cred însă că abia la finele trimestrului următor acesta va fi funcţional, pentru că trebuie încheiată licitaţia şi trebuie să obţinem şi diverse autorizaţii", a menţionat directorul SJU, Ion Popescu.
De asemenea, joi, SJU a recepţionat 85 de paturi noi care vor fi distribuite secţiilor unităţii medicale, conducerea spitalului intenţionând să amenajeze în fiecare secţie câte două saloane cu mobilier nou.
Alte două proiecte, potrivit directorului Popescu, au fost demarate de SJU, acestea vizând refacerea întregii reţele de calculatoare din unitate, precum şi înfiinţarea unei noi Unităţi de Primiri Urgenţe.
Directorul SJU a menţionat că, de la începutul anului, în condiţiile existenţei unui buget insuficient, a primit sponsorizări constând în medicamente, dar şi în sume de bani, atât din partea unor firme private din alte judeţe, cât şi din partea STX OSV Tulcea SA, numai ultima societate menţionată, de la începutul anului, acordând o sponsorizare de 200.000 de lei.
În ceea ce priveşte intenţiile anunţate în urmă cu aproape două luni de filiala teritorială a Asociaţiei Comunelor din România privind alocarea de către primăriile din judeţ a unor sume pentru amenajarea unor saloane din SJU, potrivit sursei, acestea nu s-au concretizat încă. AGERPRES/(A - Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Saloane speciale pentru mame şi nou-născuţi Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea a finalizat cele cinci saloane amenajate special pentru mame şi nou-născuţi, acestea putând fi utilizate începând de joi.
Tulcea: Conducerea Spitalului Judeţean doreşte să atragă fonduri de peste 20 de milioane de euro Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea intenţionează să atragă finanţări de 20 de milioane de euro prin instrumentul financiar Investiţii Teritorial Integrate (ITI)-Delta Dunării.
Preşedintele CAS Tulcea: Spitalul Judeţean de Urgenţă ar putea avea un buget mai mare anul acesta Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea va primi în acest an un buget mai mare decât cel de anul trecut din partea Casei de Asigurări de Sănătate (CAS), dacă nu va fi diminuat numărul de paturi din unitate, unul din indicatorii pe baza căruia se vor aloca sumele în acest an unităţilor spitaliceşti...
Satu Mare: Reparaţii capitale la secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a intrat în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, în urma unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Tulcea: Investiţii importante la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea a derulat anul acesta investiţii în valoare totală de peste 3,2 milioane de lei, suma fiind considerată una dintre cele mai mari acordate pentru investiţii din 2007 până în prezent.
Tulcea: Lucrările de modernizare a secţiei UPU vor fi scoase la licitaţie săptămâna viitoare Lucrările de modernizare a Unităţii de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din oraşul Tulcea, vor fi scoase la licitaţie săptămâna viitoare, valoarea totală a lucrărilor care urmează să se execute fiind de peste 3,3 milioane de euro.