Cele mai citite
 


Constanţa: Un muncitor mort şi altul rănit, după ce un mal de pământ s-a surpat peste ei
vineri, 22 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un muncitor a murit, joi, la Cernavodă, iar altul este rănit, după ce peste ei s-a surpat un mal de pământ în timp ce lucrau la reţeaua de canalizare a oraşului.
Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au intervenit pentru salvarea celor doi bărbaţi, însă doar unul dintre ei a scăpat cu viaţă. Acesta a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Medgidia şi, potrivit cadrelor medicale, pacientul a suferit traumatisme toracice şi craniene, fiind în afara oricărui pericol.
Directorul adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, Marian Becheanu, a declarat, pentru AGERPRES, că muncitorii care efectuau lucrările respective sunt de la Societatea de Construcţii, Instalaţii şi Montaj S.A. Constanţa, un inspector al instituţiei verificând cauzele şi împrejurările producerii tragediei.
''Activitatea în zonă este sistată. (...) Se pare că accidentul s-a petrecut pentru că nu existau sprijiniri de maluri după ce erau săpate şanţurile'', a afirmat reprezentantul ITM. AGERPRES/(AS - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Muncitor prins sub un mal de pământ în timp ce lucra la reţeaua de canalizare a comunei Lumina Un muncitor a scăpat cu viaţă după ce peste el s-a prăbuşit un mal de pământ, vineri, în comuna Lumina, în timp ce efectua lucrări la reţeaua de canalizare a localităţii.
Vâlcea: Muncitor îngropat sub un mal de pământ, salvat de ISU Un muncitor care efectua lucrări la şanţuri pentru canalizare pe raza oraşului Călimăneşti a fost salvat de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea după ce a fost îngropat sub un mal de pământ.
Arafat: Am reuşit să aducem ambulanţa şi pompierii în acelaşi dispecerat; la Constanţa şi Bucureşti nu vor să colaboreze Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a declarat sâmbătă, la Târgu Mureş, că în aproape toate judeţele din ţară s-a reuşit aducerea ambulanţei şi pompierilor într-un dispecerat integrat, însă la Bucureşti şi Constanţa cele două instituţii...
Dâmboviţa: Dispecerat integrat al ISU şi Ambulanţă, inaugurat în prezenţa secretarului de stat Raed Arafat Dispeceratul integrat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a fost inaugurat, joi, la Târgovişte, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Vaslui: Intervenţie ISU la Huşi pentru salvarea unui bărbat inconştient în cabina macaralei Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean intervin pentru salvarea unui bărbat aflat inconştient în cabina unei macarale din curtea unei societăţi comerciale din municipiul Huşi.