Cele mai citite
 


Harghita: Crucea Roşie a oferit pachete cu alimente familiilor nevoiaşe
vineri, 22 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Voluntarii Crucii Roşii şi câţiva angajaţi ai BCR filiala Harghita au împărţit, joi, cu ocazia sărbătorilor pascale, pachete cu alimente famililor nevoiaşe din zona Ciucului de Sus
Directorul Crucii Roşii filiala Harghita, Zsigmond Eva, a declarat că anagajaţii sucursalei bancare au donat o sumă de bani care a fost dublată de conducerea centrală a băncii, la care s-au adăugat şi donaţiile făcute de angajaţii Electrica Harghita. Din aceste fonduri s-au cumpărat alimente pentru 62 de familii din localităţile Ciceu, Radu, Mădăraş, Sândominic şi Bălan.
Pachetele, care au fiecare o valoare de 70 lei, conţin făină, ulei, conserve, orez, zahăr, paste făinoase, ciocolată, untură, mălai şi margarină.
Zsigmond Eva a spus că s-a cerut sprijinul Consiliului Judeţean şi primăriilor din localităţile respective şi au fost identificate familiile foarte sărace şi cele cu mulţi copiii şi care nu aveau ce să pună pe masa de Paşti.
'Ne-am gândit să facem o bucurie celor care sunt nevoiaşi şi care se gândeau cu tristeţe că nu vor avea ce să pună pe masa de Paşti. Au avut prioritate familiile cu mulţi copii şi cei care nu au niciun venit', a spus directorul Crucii Roşii Harghita.
Crucea Roşie Harghita derulează permanent programe de ajutorare a persoanelor aflate în situaţii de favorizate, cum ar fi bătrânii imobilizaţi la pat, familiile cu mulţi copii sau cele care nu au nici un venit. AGERPRES/(AS-Gina Ştefan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 15.800 de familii nevoiaşe, ajutate prin proiectul 'Banca de Alimente' Peste 15.000 de familii nevoiaşe au fost sprijinite în perioada aprilie - octombrie 2012 cu alimente de bază în urma unei campanii a Crucii Roşii Române.
Crucea Roşie Română ajută de srăbători persoanele aflate în dificultate Reprezentanţii Crucii Roşii Române s-au aflat vineri în vizită la familii defavorizate din sectorul 6 al Capitalei.
Crucea Roşie a lansat "Banca de alimente pentru copii" Societatea Naţională de Crucea Roşie din România împreună cu hypermarketul Real, Televiziunea Română şi Filiala de Cruce Roşie sector 6 Bucureşti a organizat, sâmbătă, evenimentul "Banca de alimente pentru copii", cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...
Crucea Roşie Româna distribuie alimente şi tichete sociale familiilor şi persoanelor singure aflate în dificultate Crucea Roşie Română (CRR) vine în sprijinul persoanelor aflate în dificultate, în preajma Sărbătorilor de iarnă, oferind pachete cu alimente de bază şi tichete sociale pentru peste 12.000 de familii, se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES.
Crucea Roşie a lansat un apel umanitar de urgenţă pentru susţinerea persoanelor sinistrate Crucea Roşie a lansat un apel umanitar de urgenţă pentru susţinerea persoanelor sinistrate, care nu îşi pot procura singure hrana, anunţă organizaţia într-un comunicat de presă remis joi AGERPRES.