Cele mai citite
 


Serviciul de ambulanţă al Capitalei şi SMURD vor avea program normal
vineri, 22 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul de ambulanţă Bucureşti-Ilfov va avea program normal şi o tură completă cu 80 de ambulanţe, dintre care 15 pentru transport şi 50 pentru urgenţe majore, a declarat joi, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul Servicului.
Potrivit acesteia, există o singură solicitare punctuală pentru o ambulanţă în noaptea de Înviere, la o biserică din sectorul 5.
La rândul său, dr. Bogdan Opriţa a declarat pentru AGERPRES că SMURD este pregătit cu efectivele obişnuite şi a precizat că dacă vor fi solicitaţi vor acţiona punctual. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SABIF: 440 de persoane au avut nevoie de ambulanţă în noaptea de Înviere Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) a înregistrat 440 de cazuri de persoane care au avut nevoie de ambulanţă în noaptea de Înviere, dintre care 280 au fost probleme foarte grave şi grave, a declarat duminică, pentru AGERPRES, doctorul Alis Grasu, manager general al SABIF.
Solicitările la Serviciul de Ambulanţă al Capitalei au crescut Solicitările la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au crescut cu 7,61% comparativ cu aceeaşi perioadă a săptămânii trecute, a declarat miercuri pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Peste 2000 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă al Capitalei Un număr de 2319 solicitări au fost înregistrate în intervalul 13 aprilie - 17 aprilie la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, dintre care 1400 pentru urgenţe, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Servicul de Ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală la Revelion Bucureşti, 30 dec /Agerpres/ - Serviciul de Ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală în noaptea de Revelion, la cele două manifestări din Piaţa Constituţiei şi din Piaţa Revoluţiei, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Peste 500 de persoane au apelat la Serviciul de Ambulanţă în noaptea de Revelion Peste 500 de persoane au apelat în noaptea de Revelion la Serviciul de Ambulanţă, iar dintre acestea peste 350 au fost cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, dr Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti.
Serviciul de Ambulanţă al Capitalei a înregistrat în zilele Anului Nou peste 1.700 de solicitări Serviciul de Ambulanţă al Capitalei a înregistrat, în intervalul 31 decembrie 2010 ora 19,00 - 2 ianuarie 2011, ora 12,00, 1.715 solicitări, dintre care 1.002 urgenţe, a declarat, duminică, pentru AGERPRES dr. Cristian Grasu.