Cele mai citite
 


Tulcea: Reorganizare la Serviciul Judeţean de Ambulanţă
vineri, 22 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Tulcea se pregăteşte de reorganizare, în condiţiile în care bugetul alocat este subdimensionat, iar modul de acordare a finanţărilor de la bugetul de stat se va schimba de la data de 1 iunie.
"Este un sistem nou de plată, iar conform acestuia bugetul anual al SJA va fi de 9 milioane de lei. Judeţele Tulcea şi Constanţa sunt privilegiate, pentru că au Delta şi noi cel puţin vom mai primi încă 400.000 de lei. Însă, în aceste condiţii, SJA va trebui să se reorganizeze şi cu siguranţă vor fi şi disponibilizări", a declarat joi, pentru AGERPRES, prefectul judeţului Tulcea, Vasile Gudu.
El a spus că a discutat cu autorităţile centrale cu privire la situaţia SJA, dar răspunsul primit din partea acestora nu a fost de natură să ajute personalul din instituţia tulceană.
"Sunt decizii care trebuie să fie respectate", a conchis reprezentantul Guvernului în teritoriu.
La începutul acestei luni, directoarea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Anişoara Radu, a declarat că bugetul alocat SJA pentru lunile aprilie şi mai este cu 60% mai mic decât cel necesar funcţionării instituţiei. AGERPRES/(AS - Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă are nevoie de un buget anual de peste 13,6 milioane de lei Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea are nevoie în acest an de un buget de peste 13 milioane de lei, începând de luna viitoare sumele necesare acestei instituţii publice urmând să fie asigurate de Ministerul Sănătăţii.
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, verificat de Ministerul Sănătăţii Ministerul Sănătăţii a verificat recent modul în care conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) din Tulcea respectă legislaţia în vigoare privind funcţionarea şi modul în care se fac achiziţiile publice, după ce sindicatele din instituţia publică au sesizat mai multe nereguli.
Tulcea: Disponibilizări la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi alte instituţii publice Un număr de 65 din cei circa 240 de angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) din Tulcea vor fi disponibilizaţi începând de luna viitoare, fără a putea primi plăţi compensatorii, şi alte instituţii ale statului anunţând deja disponibilizări.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.