Cele mai citite
 


Vrancea: Femeia găsită moartă pe câmp era schizofrenică
vineri, 22 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Femeia găsită moartă miercuri pe un teren arabil din comuna Obrejiţa, judeţul Vrancea, are 36 de ani şi este din Focşani.
Tatăl ei a mers joi la Serviciul de Medicină Legală şi a recunoscut-o.
Femeia a terminat o facultate şi era angajată la Bucureşti, fiind diagnosticată cu schizofrenie de foarte mulţi ani.
Ultima dată a fost văzută de tatăl ei în urmă cu aproximativ 10 zile, când venise acasă şi a plecat la Bucureşti. Când a plecat de acasă, femeia avea şi bagaje, însă acestea nu au mai fost găsite.
Anchetatorii susţin că în urma necropsiei s-a stabilit că moartea femeii nu a fost una violentă, iar organele interne erau neafectate.
"În urma necropsiei pe cadavru nu au fost identificate urme de violenţă. Continuăm cercetările pentru a stabili cauza morţii", a precizat procurorul Paul Mihăilă, şeful Secţiei de Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.
Miercuri seară, cadavrul unei femei a fost descoperit pe un câmp de pe raza localităţii Obrejiţa, la circa doi kilometri de DN 2.
Corpul femeii, acoperit parţial cu pământ, a fost observat de un tractorist din comună care ara câmpul. AGERPRES/(A - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Ucigaşul preotului din Focşani a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Grajduri Florentin Puşcoiu, ucigaşul preotului focşănean Tudor Marin, a fost transferat, vineri, la Spitalul de Psihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă Pădureni-Grajduri, din Iaşi.
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Dezinfecţie la o şcoală din Focşani, după ce 11 elevi au fost diagnosticaţi cu angină streptococică O operaţiune de dezinfecţie s-a efectuat, joi, la Şcoala nr. 2 'Ion Basgan' din Focşani, urmare a a faptului că medicii au diagnosticat 11 elevi cu angină streptococică.
Vrancea: Echipamente medicale donate Maternităţii din Focşani de organizaţia "Salvaţi Copiii Romania" Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat, marţi, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, cinci echipamente medicale performante în valoare de aproximativ 25.000 de euro.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea: Trei bărbaţi au ajuns cu hipotermie la spital Trei vrânceni au ajuns, duminică, la unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani cu hipotermie.