Cele mai citite
 


Fotografii de la autopsia lui Michael Jackson va fi prezentată în proces
sâmbătă, 23 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Imagini din ultimele zile de viaţă ale lui Michael Jackson, dar şi imagini cu regele pop mort, pe masa pe care i s-a făcut autopsia, vor fi prezentate juriului în cadrul procesului în care fostul medic al megastarului este judecat sub acuzaţia de omor, drept probe ale acuzării, conform unei hotărâri judecătoreşti, transmite Associated Press.
Judecătorul Michael Pastor, de la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles, a precizat că la va permite procurorilor să prezinte fragmente din filmul "This Is It" despre ultima perioadă din viaţa lui Michael Jackson, când acesta pregătea seria de concerte din Londra, pentru ca juraţii să-şi facă o idee despre starea fizică şi mentală a starului.

Michael Pastor a precizat că vor fi prezentate doar două fotografii cu cadavrul lui Michael Jackson de pe masa de autopsie, iar anumite părţi ale trupului vor fi blurate.

"Deşi sunt nişte imagini tragice, ele nu sunt macabre sau crude", a precizat un oficial al curţii de justiţie.

Apărarea a solicitat ca aceste fotografii să nu fie prezentate pentru a nu inflama sau şoca juriul.

Acuzarea susţine că prin analiza acestor imagini juraţii vor înţelege că megastarul era sănătos înainte de moarte şi că acest caz este o crimă ce nu poate fi ignorată.AGERPRES/(Codruţ Bălu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Procesul Michael Jackson: Avocaţii medicului Murray vor ca fotografiile de la autopsie să nu fie făcute publice Avocaţii medicului Conrad Murray au cerut justiţiei să nu facă publice în timpul procesului fotografiile 'oribile' de la autopsia lui Michael Jackson, considerând că acest lucru ar aduce prejudicii clientului lor, arată justiţia californiană, citată de AFP.
Procesul Jackson: Cântăreţul n-ar fi putut să-şi provoace singur moartea Medicul legist care a făcut autopsia cadavrului lui Michael Jackson a contrazis marţi, la procesul împotriva doctorului Conrad Murray, teza apărării, conform căreia 'regele muzicii pop' şi-ar fi administrat singur medicamentul care i-a provocat moartea, relatează AFP.
Michael Jackson era deja mort la sosirea salvării /martor/ Michael Jackson era mort de cel puţin 20 de minute când a sosit salvarea, a declarat - joi, în faţa justiţiei californiene - un martor în a treia zi a audierilor preliminare după care instanţa urmează să decidă dacă medicul starului muzicii pop trebuie sau nu să fie judecat, potrivit AFP.
Ultimele clipe din viaţa lui Michael Jackson Şeful serviciului de pază al lui Michael Jackson, Alberto Alvarez, a descris drept dramatică scena pe care a trăit-o în camera în care artistul şi-a petrecut ultimele clipe, când fiica lui ţipa printre lacrimi, iar medicul său Murray strângea în grabă medicamentele, notează miercuri ziarul ABC.
Michael Jackson avea intenţia să construiască un spital pentru copii Michael Jackson dorea să construiască cu banii pe care i-ar fi câştigat din concertele de la Londra un spital pentru copiii care, ca şi el, 'n-au avut copilărie', potrivit unei înregistrări difuzate la procesul împotriva doctorului regelui muzicii pop, Conrad Murray, relatează 20minutes.ch.
Excesul de medicamente i-a grăbit sfârşitul lui Michael Jackson Los Angeles, 1 iulie /Agerpres/ - Michael Jackson lua medicamnte pentru a fi în formă în vederea programului încărcat pe care urma să-l aibe prin lansarea seriei de concerte anunţate, la Londra, a afirmat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după anunţul privind decesul starului pop.