Cele mai citite
 


Galaţi: Meniuri cu sarmale, cozonac şi ouă roşii pentru pacienţii din spitale
sâmbătă, 23 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Majoritatea spitalelor gălăţene vor oferi în prima zi de Paşti, pacienţilor internaţi, meniuri din care nu vor lipsi sarmalele, cozonacul, ouăle roşii şi carnea de pui.
Astfel, la Maternitatea Buna Vestire, mămicile dar şi viitoarele mămici, chiar vor simţi că a venit Paştele.
'Se vor pregăti sarmale, evident cu carne şi mămăliguţă, cozonac, ouă roşii şi carne de pui. La fel, la Spitalul de Copii nu va lipsi carnea, cozonacul şi ouăle roşii din meniul special de Paşte iar la Spitalul de Psihiatrie, la fel, se va pregăti un meniu special din carne, ouă roşii şi cozonac', a declarat, vineri, pentru AGERPRES, directorul Serviciului de asistenţă medicală a municipiului Galaţi, dr. Costinela Georgescu.
Şi la cel mai mare spital din judeţ, Spitalul de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei, masa de Paşte va fi la fel de bogată, chiar dacă vineri încă nu se terminaseră procedurile pentru achiziţia cărnii de pasăre, dar se primiseră din sponsorizări cozonacii, ouălele şi vopseaua de ouă.
În perioada Sărbătorilor pascale, gălăţenii care au probleme de sănătate se pot adresa Unităţii de Primiri Urgenţă a Spitalului Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei şi Centrului de Primiri Urgenţă a Spitalului de Copii Sf. Ioan, iar în celelalte unităţi sanitare se va asigura linii de gardă ca de obicei. Cabinetul stomatologic din incinta Spitalului de Urgenţă va funcţiona non-stop. SMURD-ul şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi vor putea fi apelate pe 112. AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Galaţi: Asistenţa medicală de urgenţă va avea patru noi staţii Asistenţa medicală de urgenţă la nivelul judeţului Galaţi va fi îmbunătăţită prin amenajarea unor noi sedii şi garaje de ambulanţă, a anunţat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa.
Galaţi: Asistentă medicală agresată de un pacient care a consumat etnobotanice O asistentă medicală de la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi a fost agresată, joi, de un pacient agitat, femeia suferind un traumatism cranio-cerebral.
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.