Cele mai citite
 


Mehedinţi: Numărul donatorilor de sânge s-a dublat în săptămâna Paştelui
sâmbătă, 23 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul donatorilor de sânge a crescut în săptămâna Paştelui cu 50% faţă de celelalte perioade ale anului, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, directorul Centrului de Transfuzii din Drobeta Turnu Severin, Mariana Şandru.
Potrivit sursei citate, această situaţie se datorează dorinţei persoanelor cu venituri modeste de a face astfel rost de bani pentru procurarea unor produse alimentare specifice sărbătorilor pascale.
''În zilele obişnuite ale anului au donat zilnic în medie 15 persoane, acum numărul acestora a ajuns la 30'', a precizat Şandru.
O persoană beneficiază pentru donarea a 400 mililitri de sânge de şapte bonuri valorice în baza cărora îşi procură produsele alimentare, de o zi liberă, dacă se află în câmpul muncii, şi de un set gratuit de analize medicale. AGERPRES/ (A - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Dotări pentru laboratorul de analize medicale al Spitalului CFR din Drobeta Turnu Severin SPITALUL CFR din Drobeta Turnu Severin a achiziţionat în prima decadă a lunii februarie aparatură de ultimă generaţie pentru laboratorul de analize MEDICALE în valoare de aproape 300.000 lei.
Mehedinţi: Pensionarii vor avea acces gratuit la strandul termal din Drobeta Turnu Severin Pensionarii vor beneficia de acces gratuit la strandul termal din Drobeta Turnu Severin unde vor beneficia de tratamentul cu nămol balnear, a anunţat, marţi, prefectul Cristinel Pavel.
Mehedinţi: Peste 300 de romi vor beneficia gratuit de analize medicale Un număr de peste 300 de etnici romi vor beneficia, în perioada care urmează, de investigaţii medicale gratuite, a declarat vineri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea.
Mehedinţi: Controale la laboratoarele de analize medicale care invocă epuizarea fondurilor repartizate de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi va demara, începând de marţi, controale la cele şase laboratoare de analize medicale din judeţ, a declarat directorul instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Medic reţinut pentru decontări fictive de servicii medicale Poliţiştii mehedinţeni au reţinut, vineri, un medic din Drobeta Turnu Severin acuzat de decontarea fictivă a unor analize medicale care nu au fost vreodată efectuate.
Mehedinţi: Noi echipamente de laborator, în valoare de 100.000 de euro, la Spitalul CFR din Drobeta Turnu Severin Aproximativ 100.000 de euro a investit Spitalul CFR din Drobeta Turnu Severin în dotarea laboratoarelor de analize medicale.