Cele mai citite
 


Teleorman: Consilierii judeţeni au aprobat fonduri pentru funcţionarea căminelor de bătrâni
sâmbătă, 23 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat vineri alocarea din rezerva bugetară a unei sume de peste un milion de lei pentru funcţionarea nou înfiinţatelor cămine pentru persoane vârstnice din comunele Furculeşti şi Cervenia, foste centre de sănătate.
Preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a declarat că o parte din această sumă, circa 53.000 de lei, reprezintă cheltuieli de personal pe o lună, banii urmând a fi recuperaţi ulterior de la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, care derulează un astfel de program naţional.
Potrivit sursei citate, diferenţa până la aproximativ un milion de lei va asigura acoperirea datoriilor celor două instituţii sociale, a reparaţiilor capitale şi a altor cheltuieli de funcţionare.
De asemenea, consilierii judeţeni au hotărât atribuirea în folosinţă gratuită a imobilelor în care se află căminele de bătrâni din Furculeşti şi Cervenia pe o perioadă de zece ani, cu posibilitatea prelungirii.
Cum în cazul centrului de sănătate din localitatea Deparaţi în CJ nu s-a aprobat, în urmă cu două luni, transformarea în cămin de bătrâni, la şedinţa de vineri s-a avizat favorabil propunerea de alocare a sumei de 68.000 de lei pentru conservarea şi paza imobilului din proprietatea publică a judeţului. AGERPRES/(AS - Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Teleorman: CJ a aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat miercuri Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, care, prin reorganizare, a preluat şi personalul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci.
Teleorman: Preşedintele CJ semnalează probleme grave la spitalele preluate Alexandria, 29 oct /Agerpres/ - Raportul comisiei stabilite de Consiliul Judeţean Teleorman pentru verificarea activităţii economico-financiare de la Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede, unde s-a preluat din vară managementul asistenţei medicale, a fost înaintat Parchetului, deoarece s-au...
Teleorman: Bugetul Consiliului Judeţean a fost rectificat Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat vineri într-o şedinţă rectificarea bugetului propriu, 425.000 de lei fiind alocaţi din fondul de rezervă al instituţiei pentru acoperirea cheltuielilor pe toată durata de funcţionare a Biroului Electoral Judeţean.
Liviu Dragnea, candidat USL la preşedinţia CJ Teleorman: Ne vom ţine departe de aroganţa fostei puteri (interviu) Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, candidat USL pentru un nou mandat, afirmă într-un interviu acordat AGERPRES că, dacă va câştiga competiţia electorală, printre priorităţile sale vor fi modernizarea infrastructurii, precum şi investiţiile, care să absoarbă forţa de muncă neutilizată...
Teleorman: Liviu Dragnea: În spitale vom impune respectarea pacientului În cele şapte spitale din Teleorman unde Consiliul Judeţean (CJ) a preluat managementul asistenţei medicale va fi impus respectul faţă de pacient, a declarat marţi şeful principalei instituţii a administraţiei publice, Liviu Dragnea.