Cele mai citite
 


Auto: Polonezul Kubica a părăsit spitalul din Pietra Ligure după 11 săptămâni
luni, 25 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pilotul polonez de Formula 1 Robert Kubica a părăsit după 11 săptămâni spitalul din Pietra Ligure, unde a fost internat pe 6 februarie în urma unui grav accident într-un raliu din nordul Italiei.
Spitalul Santa Corona a anunţat sâmbătă că starea lui Kubica este bună şi polonezul a părăsit clinica pentru a începe o nouă fază de recuperare. După accident, Kubica a suferit multiple operaţii la braţ, umăr, picior şi cot.
Component al echipei Lotus Renault, Kubica, 26 ani, a fost înlocuit în acest sezon de germanul Nick Heidfeld.
Polonezul va petrece un timp scurt la domiciliul său din Monaco, înainte de a se muta în Toscana pentru a continua reabilitarea sa cu specialistul în recuperare Riccardo Ceccarelli.
AGERPRES/(Teodor Ciobanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
INTERMEDICAS, PARTENERIAT EXCLUSIV CU UN RENUMIT CHIRURG - ORTOPED GERMAN - Prof. Dr. Uwe Jens Fuhrmann consultă și operează în România prin Intermedicas Intermedicas (www.intermedicas.com), prima clinică din România specializată în servicii de second opinion medical, anunță parteneriatul exclusiv cu profesorul dr. Uwe Jens Fuhrmann, un cunoscut medic german specializat în ortopedie şi chirurgia traumatismelor.
Servicii gratuite de recuperare medicală prin intermediul sistemului MIRA, în judeţele Ilfov şi Sibiu Sistemul MIRA, o aplicaţie medicală ce se adresează persoanelor cu dizabilităţi locomotorii, va putea fi utilizat în mod gratuit, începând din această lună, în două Centre de Viaţă Independentă din judeţele Ilfov şi Sibiu, a informat vineri Fundaţia Motivation România.
Constanţa: Poliţistul rănit grav într-un accident de motocicletă, supus unei noi intervenţii chirurgicale în Israel Poliţistul brăilean care a fost rănit grav în luna iulie, în timpul unei misiuni pe litoral, când urmărea cu motocicleta un autovehicul, a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, luni, la o clinică din Israel, perioada de recuperare medicală a acestuia prelungindu-se, a declarat, la Constanţa,...
Program de recuperare a persoanelor cu afecţiuni cardiace implementat, în premieră naţională, la Iaşi Specialiştii de la Clinica de Cardiologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi au inaugurat, în premieră naţională, un program TV de educaţie şi recuperare a bolilor cardiovasculare.
Satu Mare: Operaţii cu laser la umăr, în premieră la Spitalul Judeţean O operaţie cu laser la umăr, folosind artroscopul, a fost efectuată în premieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, pacientul fiind un bărbat de 60 de ani.
Cluj: Premieră mondială de succes a medicilor chirurgi de la Clinica de chirurgie orală şi maxilo-facială Medicii chirurgi de la Clinica de chirurgie orală şi maxilo-facială din Cluj, care au realizat, în decembrie 2012, o operaţie de implantare a unei proteze personalizate din titan, pe scheletul feţei unui pacient de 44 de ani, mutilat în urma unui accident rutier, spun că intervenţia lor a reuşit pe deplin...