Cele mai citite
 


Cluj: Patru bebeluşi au venit pe lume în ajun şi în ziua de Paşte
luni, 25 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În ajunul şi în dimineaţa Sărbătorii de Paşte, la două dintre marile maternităţi din Cluj-Napoca au venit pe lume patru bebeluşi, dintre care doi gemeni, toţi prin naştere obişnuită.
''Gemenii s-au născut sâmbătă, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, la Clinica de Obstetrică Ginecologie "Dominic Stanca", eveniment urmat, duminică dimineaţa, la ora 1,00, de venirea pe lume a unui alt copil, tot băiat'', a declarat, pentru AGERPRES, asistenta de salon, Ecaterina Ban.
La Clinica de Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, duminică, la ora 0,40, s-a născut o fetiţă, pe care părinţii o vor boteza, probabil, Cristina. AGERPRES/(A - Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Aproape 1.900 de naşteri, în 2010, la Clinica de Obstetrică Ginecologie II Aproximativ 1.900 de naşteri au fost asistate, în cele mai bune condiţii medicale, în perioada ianuarie-august a acestui an, la Secţia Clinică de Obstetrică Ginecologie II ''Dominic Stanca'', din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă 'Octavian Fodor'.
Teleorman: Secţia de Obstetrică Ginecologie a SJU a fost dotată cu ehipamente donate de Clubul Rotary din SUA Secţia de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria a fost dotată cu aparatură medicală performantă donată de Clubul Rotary Alexandria.
Cluj: Dr. Istvan Zsigmond - În spitalele private controalele sunt temeinice În spitalele private controalele sunt temeinice, nu superficiale sau formale, iar neajunsurile sunt corectate fără întârziere, susţine medicul primar Istvan Zsigmond, membru în echipa managerială a unui spital privat de obstetrică şi ginecologie din Cluj-Napoca.
Gorj: Asistentă sancţionată de SJU Târgu-Jiu în cazul unui făt decedat în luna ianuarie Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a luat măsuri în cazul morţii unui făt în luna ianuarie. Astfel, a fost sancţionată asistenta care s-a ocupat de gravidă, cu o tăiere de 10% din salariu pentru trei luni, şi a fost acceptată demisia şefului secţiei de Obstetrică, a declarat joi...
Premieră la Cluj: Cvadrupleţi născuţi la interval de câte un minut La Clinica de ginecologie nr. 1 din Cluj-Napoca a avut loc, luni, o naştere în urma căreia au venit pe lume patru copii sănătoşi, lucru care reprezintă o premieră pentru oraş. (Sursa: Agerpres)
Cluj: Medici ginecologi cercetaţi penal pentru culpă medicală Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a deschis o anchetă penală în cazul unei femei de 29 de ani care a murit la puţin timp de la naştere, la Clinica de Ginecologie nr. 1 din Cluj-Napoca.