Cele mai citite
 


Şase vedete din Premier League riscă să se îmbolnăvească de SIDA
luni, 13 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Londra, 13 iul /Agerpres/ - Şase vedete din prima ligă engleză de fotbal aşteaptă cu emoţie rezultatul testelor HIV, după ce toţi au avut raporturi sexuale cu o tânără seropozitivă, informează presa britanică, citată de Agerpres.

Fotbaliştii respectivi, ale căror nume nu au fost dezvăluite, joacă pentru trei cluburi diferite şi au cunoscut-o pe tânără prin intermediul logodnicului acesteia, precizează cotidianul "The Sun". Cei şase s-au întâlnit apoi pe rând cu femeia respectivă, timp ce câteva luni, după ce aceasta a rupt logodna, neştiind în acel moment că era infectată cu virusul care provoacă teribila maladie SIDA.

Tânăra a descoperit că este seropozitivă abia după ce s-a împăcat cu fostul prieten, cu ocazia unui control medical, anunţându-i imediat pe toţi cei cu care a avut raporturi sexuale, adaugă sursa citată. AGERPRES/(Mihai Dragomir)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Practicile homosexuale, faţa ascunsă a epidemiei de sida în Africa /The Lancet/ Londra, 20 iul /Agerpres/ - Bărbaţii care întreţin relaţii sexuale cu alţi bărbaţi în Africa subsahariană îşi asumă riscuri mari de infectare cu virusul sida /HIV/, dar stigmatizarea căreia îi sunt supuşi le stopează accesul la programele de prevenire, subliniază un studiu britanic realizat...
Şcoală de vară pe teme legate de HIV/SIDA Bucureşti, 23 iunie /Agerpres/ - Patruzeci de tineri infectaţi HIV/SIDA, dar şi tineri sănătoşi din judeţele Iaşi, Constanţa şi Mureş, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani vor participa, în perioada 17-20 iunie, la Bran, în judeţul Braşov, la a opta ediţie a Şcolii de vară pe teme legate de HIV/SIDA...
Bolnavii infectaţi cu HIV/SIDA au rămas fără tratament Suceava, 13 iul /Agerpres/ - Aproximativ o jumătate din bolnavii seropozitivi din judeţul Suceava au rămas fără tratament din cauza subfinanţării sistemului de sănătate.
ARAS: Sunt condiţii pentru programe de prevenire a HIV în penitenciare Bucureşti, 04 iunie /Agerpres/ - Directorul executiv al Asociaţiei Române Anti-Sida (ARAS), Maria Georgescu, a afirmat marţi, la o conferinţă, că există condiţii ca în penitenciarele din România să fie aplicate programe solide de prevenire a HIV.
Africa de Sud testează primul vaccin anti-SIDA Pretoria, 24 iul /Agerpres/ - Un vaccin preventiv împotriva SIDA, primul creat pe continentul african /cel mai afectat de această gravă maladie/, este în prezent testat pe om în Africa de Sud, în timp ce cercetătorii caută noi metode de combatere a virusului HIV, relatează vineri AFP.
Riscul de îmbolnăvire de cancer crescut la bolnavii de SIDA Slăbirea sistemului imunitar joacă un rol major în creşterea riscului de apariţia a unor tumori canceroase la pacienţii seropozitivi, conform rezultatelor unui studiu realizat de cercetători francezi, informează AFP.