Cele mai citite
 


Solicitările la Ambulanţă au crescut pentru afecţiuni digestive
luni, 25 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Serviciul de Ambulanţă al municipiului Bucureşti şi Ilfov, duminică, până la ora 16, au fost înregistrate 350 de solicitări, dintre care 190 pentru urgenţe, 50 pentru afecţiuni digestive, 5 pentru comă, trei pentru persoane căzute în stradă, 30 de lipotimii, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul ambulanţei.
Medicul a subliniat că au început să crească solicitările pentru afecţiuni digestive şi a menţionat că aceste solicitări, probabil vor creşte în perioada următoare. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 2000 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă al Capitalei Un număr de 2319 solicitări au fost înregistrate în intervalul 13 aprilie - 17 aprilie la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, dintre care 1400 pentru urgenţe, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Ambulanţa se confruntă cu creşterea numărului de solicitări Numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov a crescut luni, în intervalul orar 8.00 - 11.00, cu 24 % faţă de ziua de duminică, a declarat pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Peste 2.500 de cazuri la Serviciul de Ambulanţă al Capitalei Peste 2500 de solicitări s-au înregistrat la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti şi Ilfov în intervalul 24 decembrie, ora 20,00 - 27 decembrie, ora 8,00. Dintre acestea, 1.463 au fost pentru urgenţe, dintre care 382 pentru diverse afecţiuni digestive, 46 de solicitări pentru căzuţi în stradă...
Peste 1100 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă în ultimele 24 de ore La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov au fost înregistrate de vineri dimineaţă şi până sâmbătă, ora 8,00, 1118 solicitări, a declarat pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu managerul instituţiei.
Dr. Alis Grasu: O perioadă destul de solicitantă La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti şi Ilfov au fost înregistrate 1.774 de solicitări, începând cu noaptea de Revelion şi până pe 2 ianuarie dimineaţă, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul Ambulanţei.
Peste 1.200 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti în ultimele 24 de ore La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 1.290 de solicitări, dintre care 75 pentru cod galben şi roşu, a declarat luni pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul institutului.