Cele mai citite
 


Suceava: Patru persoane au ajuns la spital intoxicate cu fum în urma unui incendiu
luni, 25 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru persoane au ajuns, duminică, la spital, intoxicate cu fum, în urma unui incendiu izbucnit într-o garsonieră din municipiul Suceava.
Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a informat că detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o garsonieră dintr-un bloc, din Suceava. La sosirea echipajelor, incendiul era lichidat de către locatarul garsonierei, Florin H., iar casa scării era inundată cu fum.
Patru persoane, Mariana G. (56 ani), Florentina M. (25 ani), Eleonora A. (82) şi Rodica M. (68 ani), s-au intoxicat cu fum şi au fost preluate de ambulanţa SMURD şi ambulanţe ale SAJ Suceava. Victimele au fost transportate la spital pentru investigaţii amănunţite şi tratament de specialitate.
Au ars elemente de mobilier şi bunuri electrocasnice din garsonieră, degradându-se interiorul acesteia şi finisajele interioare ale casei scării.
Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect. AGERPRES/(AS-Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Bărbat ajuns la spital cu arsuri, după ce a încercat să stingă incendiul provocat de o ţigară aprinsă Un bărbat din Dorna Arini a suferit arsuri de gradul I şi II în timp ce încerca să stingă un incendiu izbucnit în gospodăria sa din Dorna Arini, din cauza unei ţigări aprinse uitate pe marginea patului.
Comunicat de presă - ISU Suceava Incendiu în localitatea Bărăşti
Suceava: Un bebeluş şi mama lui au ajuns la spital, intoxicaţi cu fum într-un incendiu O femeie şi copilul acesteia, în vârstă de 4 luni, au ajuns la spital, în urma unui incendiu izbucnit, miercuri, într-o locuinţă din Suceava, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.
Explozii, incendii produse în şcoli, centre comerciale, depozite şi alte clădiri - cronologie (2012-2016) O explozie urmată de un incendiu a avut loc la 5 iunie 2016, în incinta târgului de vechituri, din zona Văii Cascadelor, în sectorul 6 al Capitalei, în urma căreia şapte persoane s-au ales cu arsuri. Oficiali ISU au precizat că explozia a fost cauzată de o butelie, într-un spaţiu improvizat unde se servea...
Explozie urmată de incendiu într-un bloc de locuinţe; trei persoane au ajuns la spital Trei persoane au ajuns, duminică, la spital în urma unei explozii produse într-un bloc din municipiul Suceava, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.
Alba: Noi autospeciale şi ambulanţe SMURD, în valoare de peste 3,3 milioane de lei, în dotarea ISU Patru autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, cu posibilităţi de intervenţie în zone greu accesibile şi la fond forestier, şi trei ambulanţe SMURD, de tip B2, în valoare totală fiind de peste 3,3 milioane de lei, vor intra în acest an în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea'...