Cele mai citite
 


Hosni Mubarak, internat într-un spital militar
marţi, 26 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Parchetul general a ordonat duminică transferul preşedintelui egiptean înlăturat Hosni Mubarak într-un spital militar, starea sănătăţii sale fiind considerată suficient de stabilă, potrivit unui comunicat, citat de AFP.
Fostul şef al statului urmează să fie primit în acest spital în aşteptarea transferului său spre spitalul închisorii Tora din Cairo, care nu este încă pregătit pentru a-l primi, indică documentul.

Localizarera spitalului militar nu a fost indicată, dar - potrivit unor surse apropiate de serviciile de securitate - el ar putea fi Centrul medical internaţional situat într-o periferie cairotă.

Mubarak primeşte îngrijiri medicale din 12 aprilie la spitalul civil din Sharm el-Sheikh, staţiune balneară pe malul Mării Roşii, unde a fost plasat în detenţie provizorie în aşteptarea judecării sale.

O expertiză medicală cerută de procurorul general Abdel Maguid Mahmoud a stabilit că fostul preşedinte este "în stare stabilă, sub tratament medical" şi poate fi transferat, potrivit comunicatului.

Procurorul a cerut Ministerului de Interne să accelereze pregătirile în spitalul din Tora, închisoare în care sunt încarceraţi deja cei doi fii ai fostului şef al statului.

Spitalul va trebui să fie dotat cu o unitate de îngrijiri intensive pentru a putea face faţă unei eventuale degradări a stării de sănătate a lui Hosni Mubarak /82 ani/, care suferă de probleme cardiace.AGERPRES/(Dan Gheorghiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hosni Mubarak, transferat la un spital militar din apropiere de Cairo (presă) Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak a fost transferat la un spital militar din apropiere de Cairo din unitatea medicală în care era internat în staţiunea Sharm El-Sheikh, informează sâmbătă pe site-ul său ziarul egiptean Ahram, citat de Xinhua.
Mubarak este tratat de cancer în Arabia Saudită (presă) Cairo, 2 mar /Agerpres/ - Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak este supus unui tratament medical împotriva cancerului în Arabia Saudită, scrie cotidianul egiptean Al-Akhbar în ediţia de miercuri, contrazicând astfel informaţiile oficiale cu privire la situaţia lui Mubarak.
Egipt: Condamnarea lui Mubarak la trei ani de închisoare, anulată; dosarul va fi rejudecat Condamnarea la trei ani de închisoare pentru fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak a fost anulată marţi, în apel, de Curtea de Casaţie de la Cairo, în ultimul său proces, care a menţinut detenţia sa într-un spital militar, relatează France Presse.
Mubarak se află tot în spitalul din Sharm El-Sheikh Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak se află tot în spitalul din Sharm El-Sheikh, împreună cu soţia sa Suzanne, informează agenţia Mena care citează declaraţia făcută duminică de o sursă oficială - transmite Xinhua.
Hosni Mubarak poate suferi un infarct în orice moment (oficial) Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak poate suferi un infarct în orice moment, conform declaraţiei dată de un oficial al penitenciarului în care acesta este închis, în urma unei condamnări la închisoare pe viaţă, conform Xinhua.
Procesul intentat lui Hosni Mubarak: A treia rundă de audieri A treia rundă de audieri în cadrul procesul intentat fostului preşedinte egiptean Hosni Mubarak a început luni, la Cairo, informează agenţiile de presă internaţionale.