Cele mai citite
 


Mehedinţi: Peste 145 de persoane au apelat la ambulanţă de Paşte
marţi, 26 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 148 de persoane din judeţul Mehedinţi au solicitat în zilele de Paşte asistenţă medicală de urgenţă, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumbrăvica Florescu.
Potrivit sursei citate, dintre acestea 26 de persoane au fost depistate cu colici biliari sau aritmii provocate de excesul de alimente, iar alte 15 au fost internate cu comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin.
În context, aceasta a mai arătat că nu a survenit nici un deces în ultimele 24 de ore ca urmare a consumului de produse specifice Paştelui şi a alcoolului, acest lucru datorându-se operativităţii cu care echipajele de la ambulanţă au intervenit pentru preluarea cazurilor şi asigurarea măsurilor de prim-ajutor. AGERPRES/(A-Florian Copcea)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Mehedinţi: Centrele de permanenţă asigură asistenţa medicală de urgenţă în perioada sărbătorilor Cele trei centre de permanenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin şi oraşele Strehaia şi Vînju Mare asigură între 31 decembrie şi 3 ianuarie asistenţa medicală.
Asistenţa medicală în perioada Sărbătorilor Pascale Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată, în perioada Sfintelor Sărbători de Paşte, de Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca - tel: 021/599.23.00, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar - tel: 021/318.05.22, Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon - tel: 021/255.40.90, Spitalul Clinic...
Mehedinţi: Consumatorii de alcool au produs pagube Spitalului Judeţean de Urgenţă de aproximativ 100.000 lei La aproximativ 100.000 de lei se ridică cheltuielile efectuate în acest an cu persoanele aduse în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, managerul unităţii, Claudiu Zară.
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare: