Cele mai citite
 


Victor Ponta: Săptămâna aceasta USL va depune moţiunile simple privind Agricultura şi Sănătatea
miercuri, 27 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Uniunea Social Liberală va depune, în această săptămână, cele două moţiuni simple privind situaţia din Agricultură, la Senat, şi cea privind Sănătatea, la Camera Deputaţilor, a anunţat, marţi, preşedintele PSD, Victor Ponta, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al formaţiunii.
"Sunt două moţiuni, care, dincolo de partea - evident, normal, critică - referitoare la acţiunile sau lipsa unor anumite acţiuni necesare în două domenii esenţiale - domeniul de sănătate şi domeniul de agricultură - încearcă să arate care sunt soluţiile din punctul nostru de vedere, soluţii pe care trebuie să le adopte un viitor Guvern, în aşa fel încât, încet-încet, cu sacrificii şi cu timp şi cu mult profesionalism să reuşim să scoatem dintr-o criză evidentă şi dintr-o situaţie aproape catastrofală - şi aici mă refer în primul rând la sistemul de sănătate - cele două domenii grav afectate de activitatea guvernului Boc", a declarat Ponta.
În altă ordine de idei, liderul PSD a criticat modalitatea în care PDL şi Guvernul Boc încearcă să oprească alegerile pentru primăria municipiului Baia Mare.
"Prefectul judeţului a atacat în instanţă şi, practic, încearcă să oprească acum o acţiune care a fost adoptată printr-o hotărâre de guvern. Românii trebuie să înţeleagă că PDL şi Guvernul Boc, acolo unde poate şi are loc, cumpără voturi, ameninţă, şantajează. Acolo unde este un municipiu mai mare precum Baia Mare, nu reuşesc să-şi pună în practică schema de cumpărare şi de fraudare a voturilor, pur şi simplu opresc alegerile", a afirmat Ponta.
El a adăugat că îşi doreşte ca USL să găsească mijloacele legale şi democratice ca în 2012 alegerile să nu fie anulate sau amânate de PDL, care se află "în imposibilitatea de a câştiga alegeri în mod democratic".AGERPRES/(A - Claudia Nicolae-Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Victor Ponta: Moţiunile simple pe Sănătate şi pe Agricultură vor fi depuse, cel mai probabil, săptămâna viitoare Moţiunile simple iniţiate de Uniunea Social Liberală pe Agricultură şi pe Sănătate vor fi depuse, cel mai probabil, săptămâna viitoare, a declarat, luni, preşedintele PSD, Victor Ponta.
Victor Surdu: Dacă România ajunge să parcurgă o criză alimentară ar fi culmea nenorocirii (interviu) Bucureşti, 2 mar /Agerpres/ - Deputatul social-democrat Victor Surdu, şeful Departamentului de agricultură al PSD, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că, în situaţia în care România va ajunge să treacă printr-o criză alimentară, acest lucru ar însemna 'culmea imbecilităţii, culmea nenorocirii'...
Daniel Constantin (PC): Criza nu o să dispară cu PDL la guvernare Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a afirmat duminică, în faţa participanţilor la Congresul formaţiunii, că actuala criză economică "nu o să dispară cu PDL la guvernare", adăugând că PC, dar şi Uniunea Social Liberală au misiunea de a reclădi încrederea oamenilor în politică, în...
Deputaţii au respins moţiunea simplă a opoziţiei privind sănătatea (sinteză) Camera Deputaţilor a respins, luni, moţiunea simplă pe domeniul Sănătăţii intitulată "Sistemul sanitar din România: Alarmă de cod roşu", cu 137 de voturi împotrivă, 134 de voturi pentru şi trei abţineri.
Victor Ponta: USL va depune o moţiune privind lipsa măsurilor Guvernului pentru combaterea consumului de etnobotanice Uniunea Social Liberală va depune la Camera Deputaţilor o moţiune simplă pe tema ineficienţei autorităţilor în privinţa măsurilor de combatere a consumului de etnobotanice, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Victor Ponta.
PSD: Deciziile de desfiinţare şi comasare a spitalelor - o măsură care aruncă definitiv în haos sistemul sanitar Partidul Social Democrat dezaprobă deciziile 'arbitare şi incorecte' ale Ministerului Sănătăţii privind reorganizarea spitalelor, se arată într-un comunicat transmis joi AGERPRES de Departamentul de Sănătate al PSD.