Cele mai citite
 


Vrancea: Etnobotanicele continuă să facă victime
miercuri, 27 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tănăr de 21 de ani din comuna vrânceană Urecheşti a ajuns, luni seară, la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani, după ce a consumat substanţe etnobotanice în combinaţie cu alcool.
Tânărul a ajuns la UPU cu o stare de agitaţie psihomotorie şi, potrivit raportului de presă, acesta ar fi încercat să se sinucidă.
După ce l-au stabilizat, medicii i-au dat şi un bilet de trimitere către Secţia de Psihiatrie a spitalului, pentru un control amănunţit.
Cu toate că autorităţile fac tot ce le stă în putinţă pentru a opri comercializarea aşa ziselor droguri legale, vânzarea lor a fost mutată pe internet, unde se pot comanda de pe site-urile specializate. AGERPRES/(AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Octogenar adus în şoc hipotermic sever la spitalul din Focşani Un bătrân de 81 de ani din comuna Boloteşti este sub supravegherea medicilor Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani după ce a fost adus în şoc hipotermic sever.
Vrancea: 16 victime ale poleiului Focşani, 2 dec /Agerpres/ - Poleiul de pe străzile din Focşani a făcut 16 victime, pe parcursul zilei de joi.
Vrancea: Bătrână intoxicată cu ciuperci O bătrână de 76 de ani, din comuna vrânceană Coteşti, a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani cu intoxicaţie după ce a mâncat ciuperci culese din pădure, a informat miercuri purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Alina Pelin.
Olt:Anchetă în cazul morţii unui pacient la Spitalul Slatina Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, miercuri, suspendarea din activitate a medicului de la Unitatea de Primire Urgenţe Cornel Fulga, după ce acesta a pus unui pacient diagnosticul de "beţie", fără a-l consulta, iar pacientul a murit la scurt timp din cauza unor probleme cardiace...
Vrancea: Conducerea Spitalului Judeţean propune ca pacienţii în stare de ebrietate să-şi plătească tratamentul Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sf. Pantelimon'' din municipiul Focşani, Nicolae Moise, vrea ca bolnavii care ajung la Unitatea de Primire Urgenţe în stare de ebrietate să-şi achite costul tratamentului.
Oficial UPU Slatina: Medicul Fulga nu a respectat fişa postului în cazul morţii unui pacient Medicul Cornel Fulga, de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, nu a respectat fişa postului şi procedurile, în cazul pacientului de 65 de ani, din comuna Găneasa, care a murit în urmă cu două zile în spital fără a i se fi făcut investigaţii medicale, a anunţat miercuri...