Cele mai citite
 


Vrancea: Medici obligaţi să returneze bonurile de masă pentru gărzi
miercuri, 27 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
80 de medici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din municipiul Focşani trebuie să returneze bonurile de masă din perioada mai 2008 - decembrie 2010 în urma unei decizii a Curţii de Conturi.
În urma controlului efectuat în luna ianuarie, Curtea de Conturi a trimis o adresă prin care preciza că medicii nu pot primi bonuri de masă pentru gărzile efectuate în zilele lucrătoare, motivul fiind că aceştia deja primeau o masă caldă.
Astfel, cei 80 de medici vor trebui să înapoieze banii pentru bonurile de masă din perioada mai 2008 - decembrie 2010.
Aceştia vor trebui să înapoieze banii lunar, în rate, până la o treime din salariu. AGERPRES/(AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: 41 de medici, chemaţi în instanţă de conducerea Spitalului Judeţean Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani a acţionat în instanţă 41 de medici care nu au fost de acord cu decizia Curţii de Conturi prin care aceştia trebuiau să înapoieze contravaloarea bonurilor de masă din perioada mai 2008 - decembrie 2010.
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...
Vrancea: A fost învestit noul manager al Spitalului Judeţean din Focşani Juristul Constantin Mîndrilă a fost învestit, marţi, în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani.
Vrancea: Bătrână intoxicată cu ciuperci O bătrână de 76 de ani, din comuna vrânceană Coteşti, a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani cu intoxicaţie după ce a mâncat ciuperci culese din pădure, a informat miercuri purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Alina Pelin.
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Octogenar adus în şoc hipotermic sever la spitalul din Focşani Un bătrân de 81 de ani din comuna Boloteşti este sub supravegherea medicilor Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani după ce a fost adus în şoc hipotermic sever.