Cele mai citite
 


Concurs de proiecte pentru imaginea Clujului din anul 2020
joi, 28 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Liceenii clujeni pot participa, în această perioadă, la un concurs de proiecte în care să îşi prezinte viziunea proprie despre modul în care va arăta oraşul lor în anul 2020.
Concursul se desfăşoară sub titlul "Arhitecţii viitorului. Cluj-Napoca în anul 2020", premiile care urmează a fi acordate fiind în valoare totală de 30.000 de lei.
Competiţia pentru liceeni a fost lansată de Primăria municipiului Cluj-Napoca, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj şi firma de medicamente Terapia Ranbaxy.
Directorul general al SC Terapia, Dragoş Damian, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că scopul concursului este de a implica mai mult generaţia tânără în proiectul privind obţinerea de către municipiul Cluj-Napoca a titlului de Capitală Culturală Europeană.
Participanţii la concurs vor trebui să realizeze câte o machetă din diverse materiale prin care să prezinte o imagine a oraşului din anul 2020.
Vor fi acordate trei premii - de 15.000 de lei, 10.000 lei şi 5.000 de lei -, iar festivitatea de premiere va avea loc pe 29 mai, cu ocazia festivalului "Zilele municipiului Cluj-Napoca".
AGERPRES/(A - Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Proiect din fonduri norvegiene pentru depistarea şi cercetarea cancerului de col uterin Institutul Oncologic 'Ion Chiricuţă' din Cluj-Napoca (IOCN) a lansat, în parteneriat cu Registrul de Cancer Norvegian, un proiect, în premieră naţională, care vizează depistarea şi cercetarea cancerului de col uterin în rândul femeilor de etnie romă şi a altor grupuri defavorizate din regiunea de nord-vest...
Cluj: Concurs pentru funcţia de director, la Institutul de Medicină Legală Concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Institutului de Medicină Legală (IML) din Cluj-Napoca, care se va desfăşura între 22 şi 29 iulie, aduce în competiţie patru medici, printre care şi fostul ocupant al postului de conducere, Costel Siserman, destituit în luna aprilie a acestui an, prin...
Cluj: 1.762 de candidaţi la admiterea la USAMV La Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca s-au înscris 1.762 de candidaţi, în sesiunea de admitere din zilele de 11 şi 22 iulie, nivel licenţă, pe cele 860 de locuri bugetate şi 887 cu taxă, scoase la concurs de instituţie.
Cluj: 39 de locuri disponibile la sesiunea de admitere din septembrie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca scoate la concurs, în cea de-a doua sesiune a examenului de admitere, la nivelul licenţă, 39 de locuri, dintre care 35 cu taxă şi patru bugetate.
Cluj: 2.609 locuri la admiterea din luna septembrie la USAMV Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere din luna septembrie, 2.609 locuri, dintre care 2.176 la nivelul licenţă şi 433 la master.
Cluj: 760 de locuri la examenul de admitere la Universitatea de de Medicină şi Farmacie Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca scoate la concurs, pentru sesiunea din luna iulie, 560 de locuri bugetate pentru toate specializările şi 200 de locuri cu taxă.