Cele mai citite
 


Generali Asigurări a lansat GaranT, o asigurare de tip unit-linked cu profit garantat
joi, 28 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Generali Asigurări a lansat GaranT, asigurare de tip unit-linked care oferă clienţilor garanţia că vor avea, la maturitatea poliţei, cea mai mare valoare a unei unităţi de fond înregistrată pe toată perioada derulării contractului.
Astfel, clienţii sunt protejaţi de posibile variaţii negative ale fondurilor de investiţii, în special în apropierea maturităţii contractelor.
Banii sunt investiţi în plasamente sigure prin cinci fonduri garantate de investiţii, lansate gradual, fiecare cu o durată de cinci ani. Managementul investiţiilor şi maximizarea randamentului sunt asigurate de o reţea de specialişti internaţionali, parte din Grupul Generali.
Suplimentar faţă de acoperirile de bază oferite de poliţa de asigurare de viaţă, clientul poate opta şi pentru o serie de alte acoperiri suplimentare, cum ar fi invaliditate permanentă totală sau parţială din orice cauză sau din accident, spitalizare continuă, intervenţii chirurgicale, imobilizare în aparat ghipsat, fracturi/arsuri, boli grave, cheltuieli medicale, exonerarea de la plata primelor de asigurare în caz de invaliditate permanentă din orice cauză, dublarea sumei asigurate ca urmare a unui de accident sau triplarea în cazul unui accident de circulaţie.
GaranT oferă şi posibilitatea efectuării de retrageri parţiale din contul creat de asigurat prin plata de prime suplimentare, garanţia la maturitate menţinându-se chiar şi în acest caz. Indemnizaţia de asigurare poate fi încasată integral sau sub formă de rente.
'Noul produs îi vizează, în primul rând, pe cei interesaţi de o modalitate de investire cu profit garantat, dar şi pe cei care caută o soluţie optimă care să le ofere siguranţa familiei. Vorbim despre persoane care au un nivel de educaţie şi venituri peste medie, îşi planifică pas cu pas viitorul, sunt responsabile şi vor să le asigure celor dragi o viaţă mai bună. Pentru toţi aceştia suntem pregătiţi să acordăm consultanţă prin intermediul reţelei noastre de vânzări prezente în întreaga ţară', a explicat directorul Asigurări de Viaţă Generali Asigurări, Ovidiu Racoveanu. AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
NN Asigurări de Viaţă, profit brut în creştere cu 22,7% în prima jumătate a anului NN Asigurări de Viaţă anunţă prime brute subscrise de 319,7 milioane de lei în primul semestru al acestui an, în creştere cu 3,6% faţă de primele şase luni din 2015, precum şi un profit brut de 8,6 milioane de lei, cu 22,7% mai mult faţă de perioada similară din 2015, potrivit unui comunicat al companiei...
NN Asigurări de Viaţă a obţinut un profit brut din activitatea curentă de 10 milioane lei în T1 2015 Profitul brut înregistrat de NN Asigurări de Viaţă din activitatea curentă, în primul trimestru din 2015, se situează la nivelul de 10 milioane de lei, similar cu cel din T1 2014, incluzând rezultatul pozitiv din segmentul de asigurări de viaţă şi cheltuielile cu susţinerea activitaţii încă incipiente...
Sălaj: Accident de circulaţie cu nouă victime; a fost activat planul roşu de intervenţie Un număr de nouă persoane au ajuns la spital în urma coliziunii a două autovehicule, duminică, între localităţile Badon şi Borla, în urma accidentului fiind activat planul roşu de intervenţie.
Sălaj: Accident de circulaţie cu 13 victime; planul roşu de intervenţie activat Un număr de 13 persoane au fost transportate la spital în urma unui grav accident de circulaţie în care au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară, ce a avut loc marţi dimineaţa, pe DN1H Zalău - Şimleu Silvaniei, la ieşirea din localitatea Vârşolt spre Hereclean, traficul fiind actualmente blocat...
INTERVIU/Petrescu (Poşta Română): Dacă nu aveam ghiulele de picior, indicatorii economici arătau mult mai bine Poşta Română va contracta în cel mult două luni un credit de 46,1 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) pentru realizarea unor investiţii în platformele IT&C, care au o vechime de peste 10 ani, dar şi într-un centru de sortare automatizat la Otopeni, a declarat...
Fondul naţional de asigurări de sănătate primeşte noi fonduri la a doua rectificare bugetară pe 2010 Domeniul sanitar primeşte suplimentări majore de fonduri, plata unei părţi a arieratelor din sistem fiind urmărită prin cea de-a doua rectificare bugetară din acest an, pe care Guvernul a discutat-o în şedinţa de miercuri.