Cele mai citite
 


Johnson & Johnson va cumpăra Synthes pentru 21,6 miliarde de dolari
joi, 28 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Grupul american Johnson & Johnson a anunţat miercuri că a făcut o ofertă amiabilă pentru preluarea producătorului elveţian de echipamente medicale Synthes Inc pentru 19 miliarde de franci elveţieni (21,6 miliarde dolari), în ideea de a-şi extinde operaţiunile din domeniul produselor ortopedice, transmite Reuters.
Cele două companii au informat că grupul american va plăti 159 de franci elveţieni în numerar pentru fiecare acţiune Synthes, o primă de 8,5% faţă de preţul înregistrat de acţiunile Synthes la închiderea şedinţei de marţi. Achiziţia, care ar urma să se finalizeze în prima jumătate a lui 2012, are sprijinul consiliilor de administraţie de la cele două companii.
Synthes, care în 2010 a avut vânzări de 3,7 miliarde de dolari, produce şuruburi şi placi ortopedice, precum şi discuri artificiale pentru coloana vertebrală.
'Produsele ortopedice sunt o piaţă globală în creştere de 37 de miliarde de dolari şi un factor important de creştere pentru Johnson & Johnson', a declarat directorul general de la J&J, Bill Weldon.
Preluarea Synthes, cea mai mare achiziţie derulată de J&J, va creşte operaţiunile din domeniul echipamentelor medicale ale Johnson & Johnson, care în 2010 au asigurat 40% din veniturile companiei americane. AGERPRES/ (Constantin Balaban)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Coloana vertebrala - limba engleza Afla care este anatomia si functia corpilor vertebrali.
Patinaj artistic: Evgheni Pluşenko va fi operat la coloana vertebrală şi va rata Mondialele din acest an Cunoscutul patinator rus Evgheni Pluşenko urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală care îl va face să rateze participarea la Campionatele Mondiale din Canada, informează Associated Press.
Sălaj: Dotări pentru Spitalul Judeţean Zalău printr-o investiţie privată Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost dotată cu mobilier specific de terapie intensivă, iar Laboratorul de Radiologie şi Imagistică medicală a fost dotat cu echipament medical printr-o finanţare de circa 350.000 de lei din partea unei companii private, potrivit unei informări...
Vânzări de aproape 10 miliarde de dolari de medicamente contrafăcute în Europa, potrivit unei companii de medicamente Vânzările de medicamente contrafăcute în Europa au ajuns la aproape 10,5 miliarde de dolari, numai anul trecut fiind confiscate mai mult de jumătate de milion de astfel de medicamente pe continent, potrivit datelor furnizate de o companie de medicamente.
Achiziţie medicală de un milion de euro Bacău, 18 ian /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea (CMU) Bucureşti a achiziţionat o participaţie majoritară la Centrul de Investigaţii Medicale (CIM) Bacău, în cadrul celei mai mari achiziţii din domeniul medical înregistrată, până în prezent, în România.
Mureş: Cele mai noi echipamente şi instrumente stomatologice, la 'Medical&Dental Expo' Prima ediţie a ''Medical&Dental Expo'' a debutat vineri la Târgu Mureş, la manifestare participând peste 30 de prestatori de servicii medicale, companii producătoare şi importatoare de echipamente, instrumente medicale şi stomatologice.