Cele mai citite
 


Percheziţii ale DIICOT în Bucureşti şi Prahova privind traficul de etnobotanice
joi, 28 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti efectuează, miercuri dimineaţă, 11 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Prahova într-un dosar privind traficul ilicit de droguri.
Potrivit şefului DIICOT Ploieşti, Ionuţ Botnaru, acţiunea vizează trei magazine în care se comercializează produse etnobotanice, dintre care două în Bucureşti şi unul în Ploieşti, dar şi opt domicilii, dintre care cinci se află în Bucureşti, două în Slănic şi unul în Valea Călugărească.
În timpul percheziţiei desfăşurate la Valea Călugărească, procurorii au găsit câteva zeci de grame de canabis.
În magazinele vizate de percheziţii care aparţin lui Judeţ Silviu, din Bucureşti, şi lui Anghel Alexandru Marian, din Slănic, se comercializează etnobotanice care conţin etcatinonă, substanţă considerată un drog de risc.
"Aproximativ 20 de persoane vor fi conduse la audieri", a precizat Botnaru.
Aceasta este cea de-a doua acţiune care vizează comercializarea de etnobotanice desfăşurată de DIICOT Ploieşti în ultima perioadă. Doi patroni ai unor magazine care comercializau produse etnobotanice în Ploieşti şi Bucureşti, respectiv Popescu Alexandru Nicolae, de 28 de ani, şi Neculache Aurelian Sorin, de 22 de ani, au primit, în urma descinderilor anterioare, mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, aceştia fiind acuzaţi de trafic de droguri de risc şi mare risc. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Şapte persoane reţinute de DIICOT Ploieşti pentru trafic de droguri de risc Şapte persoane au fost reţinute, miercuri seară, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti într-un dosar privind traficul ilicit de droguri de risc, acestea urmând a fi prezentate Tribunalului Prahova cu propunere...
Prahova: Şapte persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc Tribunalul Prahova a emis joi mandate de arestare preventivă pentru şapte persoane acuzate de trafic de droguri de mare risc.
Prahova: Percheziţii într-un dosar de trafic de stupefiante, 17 persoane fiind aduse la audieri Ploieşti, 3 apr /Agerpres/- Procurorii DIICOT Ploieşti au efectuat, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii într-un dosar privind traficul de stupefiante, 17 persoane, între care trei suspecţi de trafic de substanţe etnobotanice, fiind conduse la audieri.
Prahova: Percheziţii ale DIICOT în Ploieşti şi Bucureşti la magazine de etnobotanice Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti, desfăşoară, joi, o serie de percheziţii la magazine de etnobotanice din Bucureşti şi Ploieşti, dar şi la domiciliile celor doi patroni ai respectivelor puncte comerciale.
12 persoane reţinute pentru operaţiuni cu etnobotanice şi trafic de droguri Un număr de 12 persoane au fost reţinute de procurori DIICOT Ploieşti în urma a 13 percheziţii domiciliare care au avut loc, joi, în municipiile Ploieşti şi Râmnicu Vâlcea, într-un dosar privind efectuarea de operaţiuni cu etnobotanice şi trafic de droguri de risc.
Prahova: Mandate de arestare preventivă pentru doi patroni de magazine de etnobotanice Doi patroni ai unor magazine care comercializau produse etnobotanice în Ploieşti şi Bucureşti au primit vineri mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.