Cele mai citite
 


Teleorman: Cadavrul unui medic de familie, descoperit lângă calea ferată
joi, 28 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cadavrul unei femei, medic de familie în municipiul Roşiorii de Vede, a fost descoperit miercuri lângă calea ferată, într-o zonă aflată între localităţile Atârnaţi şi Rădoieşti din Teleorman.
Procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, Traian Nedelcuţă, a declarat pentru AGERPRES că din primele cercetări rezultă că femeia se afla într-un tren ce circula din direcţia Roşiorii de Vede spre Bucureşti, urmând a se stabili ora când a avut loc evenimentul tragic.
Potrivit sursei citate, la Roşiorii de Vede este în derulare necropsia efectuată de medicul legist, care va clarifica şi alte detalii.
"Până la certitudini, prima ipoteză ar fi că femeia a căzut din tren, asupra cadavrului fiind găsite o sumă de bani, telefonul mobil şi bijuterii", a afirmat procurorul criminalist din Teleorman. AGERPRES / (AS-Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Teleorman: Ambulanţele SMURD au intervenit anul trecut la 4.560 situaţii de urgenţă Ambulanţele de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman au intervenit în perioada cuprinsă între luna aprilie 2012, când a fost înfiinţat, şi sfârşitul lui decembrie la peste 4.560 de situaţii de acest fel.
Teleorman: Accidente rutiere cu victime la care au intervenit echipaje ale SMURD Un echipaj de la Detaşamentul Roşiorii de Vede al SMURD Teleorman a intervenit la un accident rutier din apropierea municipiului, pe un sector al E70, pentru a scoate dintr-o maşină implicată în acest eveniment trei victime rănite grav.
Teleorman: Tentativă de jaf la o farmacie din Roşiorii de Vede O tentativă de jaf s-a înregistrat vineri seara la o farmacie din zona centrală a municipiului Roşiorii de Vede, unde un bărbat cu cagulă pe faţă a ameninţat cu pistolul asistenta de serviciu, solicitându-i încasările zilei.
Teleorman: Circa 5.980 de intervenţii ale SMURD în primul an de activitate Aproximativ 5.980 de intervenţii au fost făcute prin Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman în primul an de activitate.
Teleorman: Dotări moderne la Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede Computerul-tomograf de la Spitalul Caritas din municipiul Roşiorii de Vede a fost pus în funcţiune luni după o perioadă de probe tehnice şi medicale.