Cele mai citite
 


Tulcea: Un consilier judeţean atrage atenţia în privinţa dezinsecţiei din spitale
joi, 28 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un consilier judeţean PSD s-a arătat, miercuri, nemulţumit din cauza insectelor din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea.
Consilierul judeţean PSD, Marilena Bojian, şi-a exprimat nemulţumirea în timpul şedinţei în plen a CJ, după aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al principalei unităţi spitaliceşti din judeţ.
'Am fost internată acolo şi am plecat după doar o noapte, pentru că erau gândaci în salon. Nu am putut să dorm toată noaptea din cauza lor', a menţionat consilierul Bojian.
În replică, managerul SJU, Ion Popescu, i-a dat dreptate consilierei judeţene, menţionând că a încheiat contract cu o firmă de dezinsecţie şi deratizare.
'Sunt evoluţii ciclice ale acestor insecte pe care le contracarăm prin semnarea unui contract cu o firmă care face dezinsecţia şi deratizarea. Există şi şobolani. Nu putem goli spitalul şi pulveriza substanţele concomitent. Saloanele de pe o jumătate a culoarului sunt golite iar gândacii se mută o dată cu pacienţii în celelalte saloane', a afirmat directorul Popescu.
Consilierii judeţeni au aprobat miercuri în timpul şedinţei în plen suplimentarea bugetului SJU cu 6,549 milioane de lei la capitolul venituri şi cu suma de 6,633 milioane lei la capitolul cheltuieli, bugetul rectificat fiind de 36,176 milioane lei la capitolul venituri şi 38,093 milioane lei, la capitolul cheltuieli. AGERPRES/(AS-Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Consiliul Judeţean va plăti chiriile apartamentelor specialiştilor din Spitalul Judeţean Specialiştii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea care nu au o locuinţă în judeţ vor primi lunar câte 1.000 de lei pentru plata chiriei, potrivit unui amendament adus vineri, în timpul şedinţei Consiliului Judeţean (CJ), la hotărârea privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli...
Prima prelevare de organe la Spitalul judeţean de Urgenţă Tulcea La Spitalul de Urgenţă din Tulcea va avea loc, joi noaptea, prima prelevare de organe de la un donator din judeţ.
Tulcea: SJU a rămas şi fără singurul medic oncolog din judeţ Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea a rămas de la începutul acestei săptămâni şi fără singurul medic specialist oncolog din judeţ, iar acum conducerile unităţii medicale şi Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) încearcă să găsească o soluţie.
Comunicat de presă - Deputat Neviser Zaharcu (PSD) Noile modernizări ale Secţiei Medicală 1 a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea au fost sfinţite după 23 de ani!
Întrebare adresată preşedintelui CNAS, Vasile Ciurchea, de către deputatul PSD Neviser Zeharcu Deputatul Neviser Zaharcu sprijină demersurile Clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Apostol Andrei' din Constanţa de a efectua din nou procedurile de cardiostimulare cardiacă
Tulcea: Saloane speciale pentru mame şi copii, la SJU Tulcea Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea doreşte ca în prima parte a anului viitor să le ofere mamelor şi nou-născuţilor saloane speciale.