Cele mai citite
 


Vaslui: Trei minori, aduşi la spital în comă alcoolică
joi, 28 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul a trei minori care au fost duşi la spital în comă alcoolică.
Potrivit asistenţilor sociali, un băiat în vârstă de 12 ani din comuna Vinderei şi două fete, de 14 şi 15 ani, din comuna Perieni au fost internaţi la Spitalul de Copii 'Sf. Nicolae' din Bârlad cu diagnosticul de comă alcoolică.
'În urma primelor cercetări făcute de noi a rezultat că cei trei minori au mers la diverse petreceri unde au consumat alcool. Aceştia au ajuns la spital iar medicii ne-au sesizat pe noi. Am dispus efectuarea unei anchete sociale la fiecare caz în parte, după care vom stabili măsurile care trebuie luate', a declarat pentru AGERPRES Ionel Armeanu, directorul DASPC Vaslui. AGERPRES/ (AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
DASPC Vaslui anchetează cazul unui copil care a ajuns la spital în comă alcoolică Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul unui copil în vârstă de 2 ani şi 7 luni care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă în comă alcoolică.
Vaslui: Un minor dintr-un centru de plasament, în comă alcoolică la spital Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis în cursul zilei de joi o anchetă în cazul unui minor dintr-un centru de plasament care a ajuns la spital în comă alcoolică.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Anchete ale DGASPC în cazul unor adolescenţi găsiţi în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, anchete în cazul a doi adolescenţi care au ajuns zilele trecute la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.
Vaslui: Copil de 12 ani, în comă alcoolică Un copil în vârstă de 12 ani din comuna vasluiană Lunca Banului a fost adus duminică la Spitalul Municipal din Huşi deoarece a intrat în comă alcoolică după ce a băut mai multe pahare de vin la cimitirul bisericii din sat.