Cele mai citite
 


Argeş: Pagube însemnate în urma unui incendiu produs la o fabrică de mobilă
vineri, 29 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O fabrică de mobilă din comuna argeşeană Valea Mare Pravăţ a fost parţial distrusă de un incendiu izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, pagubele fiind estimate la peste 100.000 de euro.
Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, lt. Mădălina Epure, pentru stingerea incendiului au acţionat trei autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri din Câmpulung Muscel, intervenţia durând aproape şase ore.
La faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă SMURD, însă nu a fost nevoie de intervenţia medicilor, nefiind persoane rănite.
"Flăcările au distrus acoperişul halei de producţie pe o suprafaţă de aproximativ 1.300 de metri pătraţi, planşeul din lemn şi 10 metri cubi de lambriu. Au fost de asemenea degradate 30 de utilaje de prelucrare a lemnului", a precizat joi ofiţerul de presă al ISU Argeş.
Din primele verificări efectuate de comisia de anchetă, formată din poliţişti şi pompieri, rezultă că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit al instalaţiei electrice.
Valoarea prejudiciului este în curs de stabilire, o primă evaluare indicând că ar fi vorba de peste 100.000 de euro. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Bărbat rănit într-un incendiu care a cuprins o casă construită din lemn Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost rănit într-un incendiu care a cuprins, marţi, o casă de lemn din comuna argeşeană Stoeneşti.
Argeş: Anchetă pentru ucidere din culpă în cazul unui bebeluş mort în indendiu Poliţiştii din Argeş au întocmit, duminică, un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, în cazul unui incendiu în care şi-a pierdut viaţa un copil în vârstă de trei luni.
Incendiul din Club Colectiv - sinteză În noaptea de 30 octombrie 2015, un incendiu a izbucnit în clubul bucureştean Colectiv, din str. Tăbăcarilor nr. 7, sectorul 4, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare a unui nou album. Potrivit martorilor, incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului...
Alba: Noi autospeciale şi ambulanţe SMURD, în valoare de peste 3,3 milioane de lei, în dotarea ISU Patru autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, cu posibilităţi de intervenţie în zone greu accesibile şi la fond forestier, şi trei ambulanţe SMURD, de tip B2, în valoare totală fiind de peste 3,3 milioane de lei, vor intra în acest an în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea'...
Argeş: Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă a devenit operaţională Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă, aflată în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş de aproape un an, a devenit operaţională începând de luni.
Argeş: Incendiu la un spital de psihiatrie, mai mulţi pacienţi intoxicaţi cu fum Mai mulţi pacienţi au fost intoxicaţi cu fum în timpul unui incendiu care a izbucnit, marţi seară, la Spitalului de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, întreaga clădire fiind evacuată.