Cele mai citite
 


Călăraşi: Eugen Nicolăescu (PNL): Moţiunea pe sănătate este definitivată şi va fi depusă
vineri, 29 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Moţiunea simplă pe sănătate iniţiată de grupurile parlamentare PNL şi PSD este definitivată şi va fi depusă în şedinţă de plen la Camera Deputaţilor la începutul săptămânii viitoare, a declarat joi, în cadrul conferinţei de presă susţinută la sediul organizaţiei judeţene Călăraşi a Partidului Naţional Liberal, deputatul Eugen Nicolăescu.
'Moţiunea pe sănătate este terminată. Am vrut să o depunem ieri la Camera Deputaţilor, dar, conform procedurii, moţiunea simplă trebuie depusă în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor. Camera Deputaţilor nu a putut să lucreze în plen pentru că nu a avut cvorum de şedinţă şi ca atare nu am putut să depunem moţiunea. În speţă, o vom depune ori luni ori marţi. Rămâne să facem noi o acum o socoteală când va putea fi ea programată pentru dezbatere' a spus Eugen Nicolăescu.
De asemenea, deputatul a precizat că poziţiile celor două grupuri parlamentare PNL şi PSD care au contribuit la scrierea şi depunerea acestei moţiuni sunt corelate şi armonizate. AGERPRES /(A-Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dezbatere pe proiectul prevenţiei, luni, la Cameră; invitat - ministrul Sănătăţii O dezbatere privind strategia Ministerului Sănătăţii pentru asigurarea serviciilor medicale de calitate, dar şi legată de proiectul prevenţiei va avea loc luni la Camera Deputaţilor la 'Ora Guvernului', fiind invitat să participe ministrul Patriciu Achimaş-Cadariu.
'Ora Guvernului': Dezbatere pe proiectul prevenţiei, luni, la Cameră; invitat - ministrul Sănătăţii O dezbatere privind strategia Ministerului Sănătăţii pentru asigurarea serviciilor medicale de calitate, dar şi legată de proiectul prevenţiei va avea loc luni, la Camera Deputaţilor, la 'Ora Guvernului', fiind invitat să participe ministrul Patriciu Achimaş-Cadariu.
Buicu (PSD): PNL reuşeşte să ducă în derizoriu un subiect de care sănătatea românilor are nevoie: profilaxia Preşedinte comisiei pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor, medicul Florin Buicu, a declarat vineri, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, că liberalii ar încerca să "inducă în eroare electoratul" în urma respingerii de către comisie a proiectului PNL privind prevenţia în sănătate prin...
Camera Deputaţilor: Moţiunea simplă pe Sănătate va fi dezbătută lunea viitoare de la ora 16,00 Moţiunea simplă asupra Sănătăţii înaintată de opoziţie va fi dezbătută lunea viitoare, începând cu ora 16,00, în plenul Camerei Deputaţilor, potrivit deciziei Biroului permanent al forului legislativ.
Noile reglementări propuse împotriva fumatului, în dezbaterea Comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor Noile reglementări propuse împotriva fumatului au fost dezbătute, marţi, în Comisia de sănătate din Camera Deputaţilor, la şedinţă fiind invitaţi să-şi prezinte poziţia susţinătorii din societatea civilă ai proiectului, care modifică legea nr. 349/2002 şi care ar putea fi supus votului final al deputaţilor...
RETROSPECTIVE 2013 Camera Deputaţilor: 324 de legi adoptate, 9 moţiuni simple respinse La Camera Deputaţilor au fost adoptate în acest an 324 de proiecte legislative, au fost dezbătute 9 moţiuni simple, respinse însă la vot, activitatea acestui for legislativ continuând cu înfiinţarea a două comisii noi, cu modificări semnificative în componenţa grupurilor politice parlamentare, iar cinci...