Cele mai citite
 


Căşti de protecţie în valoare de 12.000 euro pentru pompierii SMURD
vineri, 29 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pompierii care fac parte din structurile SMURD vor primi
175 de căşti gratuit din partea celui mai important furnizor local de echipamente pentru protecţia muncii, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Fundaţia SMURD.
Sponsorizarea asigurată Fundaţiei pentru SMURD este în valoare de 12.000 de euro şi coincide cu aniversarea Zilei Internaţionale a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, marcată pe 28 aprilie.
''SMURD este una dintre cele mai active, eficiente şi de încredere entităţi publice din România. Misiunea sa este vitală pentru noi toţi. Însă la fel de vitale sunt şi securitatea şi sănătatea celor care salvează vieţi. Ne bucurăm să putem continua sprijinul acordat Fundaţiei pentru SMURD şi să contribuim la protecţia acelor oameni care asigură prima linie în salvare, asistenţă şi prim ajutor'', a declarat dr. Orlando Szasz, directorul general Renania, compania care a furnizat căştile de protecţie.
La rândul său, preşedintele Fundaţiei pentru SMURD, dr. Raed Arafat, a declarat că prin sprijinul primit ''se va putea îmbunătăţi securitatea intervenţiilor unui anumit număr de pompieri ce execută misiunile SMURD''. El a mulţumit pentru seriozitate şi implicare companiei care ''a ales să susţină activitatea SMURD şi să protejeze vieţile salvatorilor SMURD care intervin în toate situaţiile în care viaţa pacienţilor este pusă în pericol'' .
Căştile de protecţie pentru pompieri oferite asigură o protecţie completă a capului în operaţiuni de salvare, împotriva incendiilor şi a şocurilor mecanice. Echipamentul protejează calota, ceafa şi gâtul, precum şi faţa de temperaturi înalte şi impact mecanic.AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Echipamente speciale de protecţie pentru salvatorii SMURD Unităţile SMURD din judeţele Botoşani, Iaşi, Suceava, Alba, Mureş, Covasna şi Braşov vor beneficia de peste 300 de echipamente speciale de protecţie.
STRÃIN, IUBESC ROMÂNIA/ Raed Arafat: România este ţara unde sunt acasă A conceput şi introdus în România un sistem inovator de intervenţii în situaţii de urgenţă, dat astăzi ca exemplu în alte ţări şi utilizat ca studiu de caz de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Toate acestea pornind la drum cu o maşină cumpărată la mâna a doua echipată cu girofaruri, pentru...
Romanian Rescue Association şi-a mutat cartierul general în Galaţi Romanian Rescue Association (RRA), primul corp de salvatori voluntari din România, şi-a mutat cartierul general în Galaţi, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Emanuela Turcu.
Comunicat de presă - MAI DOCUMENTAR PARADA DE DEFILARE 1 DECEMBRIE - ZIUA NAŢIONALÃ A ROMÂNIEI
Raed Arafat: Avem dotare compatibilă cu foarte multe din ţările europene Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat, miercuri, la Ploieşti, că dotarea echipajelor de prim ajutor din România este 'compatibilă' cu cea existentă în multe ţări europene, pe segmentul de logistică neexistând probleme.
Noi centre de formare în sprijinul SMURD Fundaţia pentru SMURD a predat miercuri kit-urile necesare activităţii de instruire a viitorilor paramedici care încadrează ambulanţele SMURD