Cele mai citite
 


Cluj: Mircia Giurgiu cere câte un elicopter medical pentru fiecare regiune de dezvoltare
vineri, 29 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul Mircia Giurgiu, propus pentru excluderea din PDL, a pregătit un proiect legislativ prin care toate cele opt regiuni de dezvoltare să fie dotate cu câte un elicopter pentru intervenţii în cazuri medicale.
Mircia Giurgiu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că elicopterele vor fi folosite pentru cazurile medicale care necesită transport de urgenţă, în special cele din zonele greu accesibile.
El a mai spus că respectivele elicoptere vor fi folosite de SMURD, însă, dacă va fi necesar din punct de vedere legal, ele pot intra în gestiunea inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă.
Mircia Giurgiu a menţionat că un astfel de elicopter a primit, de exemplu, judeţul Arad.
Proiectul de lege al deputatului clujean va fi depus la Parlamentul României la începutul săptămânii viitoare.
AGERPRES/(A - Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Deputatul Mircia Giurgiu propune înfiinţarea Zilei Ambulanţei Cluj-Napoca, 1 nov /Agerpres/ - Deputatul democrat-liberal Mircia Giurgiu a iniţiat un proiect de lege, împreună cu sindicatele ambulanţierilor, pentru instituirea unei zile dedicate acestui serviciu, în data de 28 iulie.
STRÃIN, IUBESC ROMÂNIA/ Raed Arafat: România este ţara unde sunt acasă A conceput şi introdus în România un sistem inovator de intervenţii în situaţii de urgenţă, dat astăzi ca exemplu în alte ţări şi utilizat ca studiu de caz de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Toate acestea pornind la drum cu o maşină cumpărată la mâna a doua echipată cu girofaruri, pentru...
Cluj: Proiect de lege pentru marcarea produselor alimentare Deputatul PDL Mircia Giurgiu a pregătit un proiect legislativ privind marcarea mai clară a conţinutului produselor alimentare, în sensul că pe etichetele alimentelor ar trebui să fie trecute mai puţine informaţii, într-un mod mai inteligibil şi care să iasă mai bine în evidenţă.
Teleorman: Liviu Dragnea: Este nevoie în fiecare judeţ de un elicopter pentru situaţii de urgenţă Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că în viitor este necesar să existe în fiecare judeţ câte un elicopter pentru intervenţii în situaţii de urgenţă.
Sălaj: Autospeciale pentru pompieri în valoare de 290.000 de euro Dotarea pompierilor din Sălaj se va îmbunătăţi cu două autospeciale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă în valoare totală de circa 290.000 de euro, ele urmând a fi achiziţionate printr-un proiect cu finanţare europeană ce vizeză îmbunătăţirea dotării cu astfel de echipamente în cele şase judeţe...
Cluj: Finanţare europeană pentru 64 de maşini SMURD Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Regiunea de Nord Vest vor fi dotate cu câteva zeci de autospeciale care vor avea ca rezultat înjumătăţirea timpilor de reacţie a echipajelor SMURD.