Cele mai citite
 


Mehedinţi: Mai mulţi cetăţeni i-au solicitat premierului sprijin pentru reînfiinţarea spitalului de la Strehaia
vineri, 29 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un grup de cetăţeni din zona Ciochiuţa i-au solicitat, joi, primului-ministru Emil Boc să intervină pentru ca Spitalul orăşenesc Strehaia să fie reînfiinţat, susţinând că sunt oameni care au nevoie de asistenţă sanitară.
Premierul a promis că va solicita Ministerului Sănătăţii să facă un demers pentru ca unitatea spitalicească din Strehaia să devină punct de primiri-urgenţe, astfel încât viaţa oamenilor să fie cât mai bine protejată prin asigurarea primului ajutor şi transportarea lor la unităţile spitaliceşti sanitare din judeţ.
Şeful Executivului a participat joi la inaugurarea pasajului rutier Ciochiuţa, situat între kilometrii 297+070 şi 297+384 ai DN 6, subliniind că investiţia este foarte importantă pentru judeţul Mehedinţi, ea realizând siguranţa circulaţiei rutiere pe DE 70/ DN 6. AGERPRES/(A - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Sindicaliştii de la Spitalul orăşenesc Strehaia protestează Drobeta-Turnu Severin, 17 feb /Agerpres/ - Peste o sută de salariaţi ai Spitalului orăşenesc Strehaia au organizat, joi, un marş de protest pe străzile oraşului în semn de nemulţumire faţă de decizia Ministerului Sănătăţii de a transforma unitatea în cămin pentru persoanele vârstnice.
Mehedinţi: Centrele de permanenţă asigură asistenţa medicală de urgenţă în perioada sărbătorilor Cele trei centre de permanenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin şi oraşele Strehaia şi Vînju Mare asigură între 31 decembrie şi 3 ianuarie asistenţa medicală.
Mehedinţi: Proiect româno-italian în domeniul terapiei ocupaţionale pentru persoanele vârstnice instituţionalizate Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi va colabora cu Federaţia Naţională a Pensionarilor - CISL Lombardia din Italia pentru promovarea unui proiect pentru persoanele vârstnice instituţionalizate în judeţ.
Mehedinţi: Grevă de avertisment la Spitalul municipiului Orşova Cadrele medicale de la Spitalul municipiului Orşova au declanşat, miercuri, o grevă de avertisment fără încetarea activităţii.
Mehedinţi: SJA a solicitat Ministerului Sănătăţii înfiinţarea a patru substaţii de ambulanţă Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a solicitat Ministerului Sănătăţii înfiinţarea unor substaţii de salvare în comunele Dubova, Gogoşu, Bâcleş şi Floreşti.
Mehedinţi: Cinci intervenţii de asistenţă medicală rezolvate de SMURD Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit, marţi, în cinci cazuri în care au acordat primul ajutor de urgenţă unor persoane din localităţile Drobeta Turnu Severin, Cremenea de Jos, Comanda şi Albuleşti.