Cele mai citite
 


Prahova: Şapte persoane reţinute de DIICOT Ploieşti pentru trafic de droguri de risc
vineri, 29 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şapte persoane au fost reţinute, miercuri seară, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti într-un dosar privind traficul ilicit de droguri de risc, acestea urmând a fi prezentate Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.
Potrivit procurorului şef Ionuţ Botnaru, printre cei reţinuţi se află Judeţ Silviu, din Bucureşti, şi Anghel Alexandru Marian, din Slănic, proprietari ai unor 'magazine de vise' care comercializau produse interzise.
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti au efectuat, miercuri, 11 percheziţii în locaţii din Bucureşti şi din judeţul Prahova într-un dosar privind traficul ilicit de droguri. Acţiunea a vizat trei magazine în care se comercializau produse etnobotanice, dintre care două în Bucureşti şi unul în Ploieşti, dar şi opt domicilii, dintre care cinci se află în Bucureşti, două în Slănic şi unul în Valea Călugărească.
Şeful DIICOT Ploieşti a precizat că în magazinele vizate de percheziţii, care aparţin lui Judeţ Silviu, din Bucureşti, şi lui Anghel Alexandru Marian, din Slănic, se vindeau etnobotanice care conţin etcatinonă, substanţă considerată drept drog de risc.
În urma descinderilor, au fost ridicate 100 de grame de canabis, 70.000 de lei, 500 de lire sterline, înscrisuri, dar şi hard disk-uri ale unor calculatoare, la audieri fiind aduse 20 de persoane. AGERPRES/(AS- Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Percheziţii ale DIICOT în Bucureşti şi Prahova privind traficul de etnobotanice Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti efectuează, miercuri dimineaţă, 11 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Prahova într-un dosar privind traficul ilicit de droguri.
Prahova: Şapte persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc Tribunalul Prahova a emis joi mandate de arestare preventivă pentru şapte persoane acuzate de trafic de droguri de mare risc.
12 persoane reţinute pentru operaţiuni cu etnobotanice şi trafic de droguri Un număr de 12 persoane au fost reţinute de procurori DIICOT Ploieşti în urma a 13 percheziţii domiciliare care au avut loc, joi, în municipiile Ploieşti şi Râmnicu Vâlcea, într-un dosar privind efectuarea de operaţiuni cu etnobotanice şi trafic de droguri de risc.
Prahova: Percheziţii într-un dosar de trafic de stupefiante, 17 persoane fiind aduse la audieri Ploieşti, 3 apr /Agerpres/- Procurorii DIICOT Ploieşti au efectuat, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii într-un dosar privind traficul de stupefiante, 17 persoane, între care trei suspecţi de trafic de substanţe etnobotanice, fiind conduse la audieri.
Prahova: Mandate de arestare preventivă pentru doi patroni de magazine de etnobotanice Doi patroni ai unor magazine care comercializau produse etnobotanice în Ploieşti şi Bucureşti au primit vineri mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Prahova: Percheziţii ale DIICOT în Ploieşti şi Bucureşti la magazine de etnobotanice Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti, desfăşoară, joi, o serie de percheziţii la magazine de etnobotanice din Bucureşti şi Ploieşti, dar şi la domiciliile celor doi patroni ai respectivelor puncte comerciale.