Cele mai citite
 


Satu Mare: Rotaţie a medicilor specialişti la spitalul Tăşnad
vineri, 29 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare propune realizarea de consultaţii prin rotaţie a medicilor la unitatea din Tăşnad, unde se simte lipsa unor specialişti.
Potrivit directorului SJU Satu Mare, Adrian Marc, după preluarea unităţii din Tăşnad, s-a făcut o analiză, resimţindu-se lipsa unor medici pe specialităţile ORL, oftalmologie, dermatologie, psihiatrie sau neurologie.
El a propus o planificare a medicilor specializaţi din Satu Mare pentru efectuarea de consultaţii în Tăşnad, astfel încât pacienţii de acolo să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze zeci de kilometri.
Adrian Marc a spus că la unitatea respectivă se vor face unele reorganizări, însă numărul angajaţilor va rămâne acelaşi, de 103 persoane.
Totodată, conducerea SJU analizează posibilitatea înfiinţării unui centru de permanenţă la Tăşnad, în special în perioada estivală când ştrandul din oraş este deschis, în parteneriat cu medicii de familie.
Protocolul de preluare a Spitalului Tăşnad de către SJU Satu Mare a fost semnat în 30 martie. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Ambulatoriu al Spitalului Judeţean inaugurat în oraşul Tăşnad Ambulatoriul de Specialitate al Secţiei Exterioare din Tăşnad a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost inaugurat vineri pentru cei peste 30.000 de locuitori din zonă.
Satu Mare: Peste 250 de medici ai Spitalului Judeţean de Urgenţă, în grevă japoneză Cei peste 250 de medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare se află luni în grevă japoneză, în semn de solidaritate cu colegii din ţară, aceştia fiind nemulţumiţi de condiţiile de muncă, lipsa personalului şi nivelul de salarizare.
Satu Mare: Secţie nouă de dermatologie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Noua secţie de dermatologie a spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost inaugurată miercuri, spaţiul iniţial fiind extins de trei ori şi iar numărul paturilor dublat.
Satu Mare: Episcopia Romano-Catolică a blocat conturile Spitalului Judeţean Conturile Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare au fost blocate de Episcopia Romano-Catolică, ce a câştigat în instanţă un proces şi solicită plata unei sume de 70.000 de euro.
Purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare: Medicii nu ştiau că în parc era o femeie căzută Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a declarat marţi, pentru AGERPRES, că medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe nu ştiau că în parcul din faţa unităţii se află o femeie căzută dar nici persoana care a cerut ambulanţa nu a explicat foarte clar care este situaţia...
Satu Mare: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă a demisionat Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, Adrian Marc, a anunţat miercuri că renunţă la funcţie, după un mandat de trei ani, subliniind că decizia sa nu are legătură cu decizia Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare de a suspenda activitatea unui corp al Secţiei de Interne a spitalului...