Cele mai citite
 


Teleorman: Primul post de radio din judeţ a împlinit 11 ani
vineri, 29 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Campania "Mişcarea, schimbarea şi optimismul" a fost lansată de Radio Semnal Alexandria cu prilejul împlinirii a 11 ani de la înfiinţarea sa.
Adriana Neda, realizator de emisiuni la Radio Semnal, a declarat miercuri pentru AGERPRES că o asemenea campanie de informare îşi propune "promovarea conceptului de viaţă armonioasă", postul local adresându-se prin programele sale ascultătorilor de toate vârstele şi categoriile socio-profesionale.
Potrivit sursei citate, în cadrul campaniei se vor prezenta cu deosebire bunele practici, organizarea de emisiuni interactive cu participarea medicilor, psihologilor, oamenilor de cultură sau sportivilor, ca şi lansarea unor concursuri de cultură generală, având acelaşi obiectiv.
Primul post de radio din Teleorman a început să emită în aprilie 2000 prin materializarea unui proiect Phare declarat eligibil la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud Muntenia.
Prin profesionalismul promovat aici, radioul din Alexandria a avut de-a lungul perioadei de existenţă parteneriate cu BBC România, Uniplus Radio, Radio Contact şi Kiss FM. Din ianuarie 2007 Radio Semnal difuzează numai programe locale, realizate de o echipă tânără preocupată să răspundă cu promptitudine solicitărilor numeroşilor săi ascultători. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Teleorman: DSP susţine o campanie de informare a populaţiei privind riscurile obezităţii Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Teleorman desfăşoară, în perioada 18-28 mai, o campanie de informare şi educare privind riscurile obezităţii.
Teleorman: Primăria Alexandria a inclus în strategia de dezvoltare 60 de proiecte cu finanţare de la UE Primăria municipiului Alexandria a cuprins în strategia de dezvoltare locală pentru perioada 2014-2020 aproximativ 60 de proiecte privind obiective de investiţii în domenii cum ar fi infrastructura, sănătatea, învăţământul sau cultura.
Campanie de informare privind testarea şi tratamentul hepatitei B şi C Numărul persoanelor afectate de hepatite B şi C dar şi de ciroze va creşte, a subliniat doctor infecţionist Adriana Moţoc, marţi, în conferinţă de presă.
Campanie de informare privind prevenţia şi depistarea cancerului de sân şi col uterin Fundaţia Renaşterea pentru Educaţie, Sănătate şi Cultură a desfăşurat, timp de un an, o companie de educare privind prevenţia şi depistarea precoce a cancerului de sân şi de col uterin.
Teleorman: Primul plan integrat de dezvoltare urbană din Regiunea Sud Muntenia, finalizat cu bani europeni Primul plan integrat de dezvoltare urbană din Regiunea Sud Muntenia a fost finalizat în municipiul Alexandria cu finanţare de la Uniunea Europeană, cele trei proiecte componente, "Sistem pentru managementul iluminatului public", "Sistem de management al traficului rutier" şi "Sistem de supraveghere în...