Cele mai citite
 


Buzău: Un nou centru de dializă, investiţie de 3 milioane de euro
sâmbătă, 30 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul judeţean Buzău a aprobat vineri concesionarea unei suprafeţe de teren de 2.078 de metri pătraţi în vederea construirii unui centru medical de dializă, investiţie în valoare de 3 milioane de euro. Iniţiativa aparţine unei firme de profil din Capitală.
"Centrul medical de dializă va fi construit în perimetrul spitalului judeţean de Urgenţă, iar propunerea de concesionare vine chiar de la operatorul de servicii medicale de dializă care asigură în prezent tratamentul celor peste 200 de bolnavi', a declarat pentru AGERPRES preşedintele CJ Buzău, Victor Mocanu.
Potrivit sursei citate, construirea noului imobil cu destinaţie de centru medical de dializă va fi finalizată în 2012, iar de serviciile sale vor beneficia toţi pacienţii cu afecţiuni renale cronice din judeţul Buzău care au nevoie de tratament. AGERPRES/ (A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: Centru de dializă realizat în urma unei investiţii de peste un milion de euro Al doilea centru modern de dializă din judeţul Mureş a fost deschis, miercuri, la Târgu Mureş, în urma unei investiţii în valoare de peste un milion de euro, făcută de un grup investiţional românesc.
Buzău: CJ a aprobat o investiţie de 5,4 milioane lei din fonduri proprii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat, joi, alocarea sumei de 5,4 milioane de lei, fonduri proprii, pentru investiţii în dotarea noii maternităţi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
O nouă promisiune îndeplinită: IHS deschide porţile noului Centru de Nefrologie şi Dializă IHS Craiova - Terapii integrate pentru pacienţi cu Boală Cronică de Rinichi International Healthcare Systems (IHS), companie membră a grupului SofMedica, a inaugurat astăzi noul sediu al Centrului de Nefrologie şi Dializă din Craiova. Acesta a fost conceput din start pentru a răspunde nevoilor specifice ale unui număr în creştere de pacienţi, dintr-un mare municipiu...
Buzău:Inaugurarea unui nou Centru de Nefrologie şi Dializă Un nou centru de Nefrologie şi Dializă a fost pus vineri în funcţiune la Buzău de reţeaua International Healthcare Systems.
Dolj: Consiliul Judeţean cumpără echipamente medicale de 2,2 milioane lei pentru SJU Craiova Craiova, 22 sept /Agerpres/ - Consiliul Judeţean Dolj a decis să aloce suma de 2,2 milioane lei pentru achiziţia mai multor echipamente medicale care vor intra în dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, cel mai mare spital din regiunea Oltenia, unde multe secţii sunt dotate precar. Cu aceşti...