Cele mai citite
 


Mihaela Geoană a fost aleasă pentru un nou mandat în funcţia de preşedinte al Crucii Roşii Române
sâmbătă, 30 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mihaela Geoană a fost realeasă, vineri, cu majoritate de voturi, pentru un nou mandat în funcţia de preşedinte al Societăţi Naţionale de Cruce Roşie Română (SNCRR), în urma votului Adunării Generale SNCRR.
Ea a fost realeasă cu 112 de voturi pentru, patru voturi fiind anulate, dintr-un total de 116 voturi.
Mihaela Geoană a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al Crucii Roşii Română (CRR).
Dr. Sorin Oprescu, care se înscrisese anterior pentru a candida la această funcţie, şi-a retras candidatura.
"Alegerea mea pentru un nou mandat de preşedinte al CRR reprezintă un semn de apreciere a rezultatelor activităţii mele din cei patru ani de mandat, de încredere acordată de membrii Societăţii Naţionale de Cruce Roşie. Având în vedere perioada de criză socială şi economică, trebuie să încercăm să facem mai mult pentru a ajuta semenii noştri aflaţi în dificultate. Totodată, trebuie să întărim capacitatea de a interveni la dezastre şi de a intensifica de asemenea, campania de informare şi educare a populaţiei", a declarat, pentru AGERPRES, Mihaeala Geoană după anunţarea rezultatelor votului.
Ea a adăugat că anul 2011 este Anul European al Voluntariatului şi, din acest motiv, CRR trebuie să întărească reţeaua de voluntari a societăţii naţionale.
''La 135 de ani, Crucea Roşie Română îşi păstrează întreaga vitalitate, tinereţe, sens al misiunii umanitare şi unicitate în spectrul civic românesc. Pentru mine este o onoare să fiu parte a voluntarilor Crucii Roşii Române'', a mai spus Mihaela Geoană. AGERPRES/(AS-Marina Bădulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Crucea Roşie lansează o aplicaţie de prim ajutor disponibilă pe iPhone Crucea Roşie lansează o aplicaţie de instruire pentru acordarea de prim ajutor disponibilă pe iPhone, care are o interfaţă practică şi un meniu care oferă posibilitatea navigării uşoare şi rapide.
Preşedintele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România va fi ales pe 29 aprilie Alegerile pentru funcţia de preşedinte al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România (SNCRR) vor avea loc pe data de 29 aprilie, la adunarea generală a Crucii Roşii Române.
Conducerea Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România va fi aleasă vineri Alegerile pentru conducerea Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România (SNCRR) vor avea loc, vineri, la Adunarea Generală a organizaţiei.
Crucea Roşie Română oferă sprijin MS în contextul gripei cu virus A H1N1 Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Federaţia Internaţională a Crucii Roşii şi a Semilunii Roşii a activat deja, la nivel global, planul de acţiune în caz de pandemie.
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...