Cele mai citite
 


Prahova: Şapte persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc
sâmbătă, 30 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tribunalul Prahova a emis joi mandate de arestare preventivă pentru şapte persoane acuzate de trafic de droguri de mare risc.
Potrivit procurorului-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti, Ionuţ Botnaru, printre suspecţi se află Judeţ Silviu, din Bucureşti, şi Anghel Alexandru Marian, din Slănic, patroni ai unor magazine în care se comercializau etnobotanice care conţin etcatinonă, substanţă considerată drept drog de risc.
Procurorii DIICOT Ploieşti au efectuat miercuri 11 percheziţii la adrese din Bucureşti şi din judeţul Prahova într-un dosar privind traficul ilicit de droguri de risc.
Acţiunea a vizat trei magazine în care se comercializau produse etnobotanice, două în Bucureşti şi unul în Ploieşti, dar şi opt domicilii, cinci în Bucureşti, două în Slănic şi unul în Valea Călugărească.
La descinderi au fost ridicate peste o sută de grame de canabis, 70.000 de lei, 500 de lire sterline, înscrisuri, dar şi hard disk-uri ale unor calculatoare, la audieri fiind aduse 20 de persoane. AGERPRES/(AS-Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Şapte persoane reţinute de DIICOT Ploieşti pentru trafic de droguri de risc Şapte persoane au fost reţinute, miercuri seară, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti într-un dosar privind traficul ilicit de droguri de risc, acestea urmând a fi prezentate Tribunalului Prahova cu propunere...
Percheziţii ale DIICOT în Bucureşti şi Prahova privind traficul de etnobotanice Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti efectuează, miercuri dimineaţă, 11 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Prahova într-un dosar privind traficul ilicit de droguri.
Prahova: Mandate de arestare preventivă pentru doi patroni de magazine de etnobotanice Doi patroni ai unor magazine care comercializau produse etnobotanice în Ploieşti şi Bucureşti au primit vineri mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.
12 persoane reţinute pentru operaţiuni cu etnobotanice şi trafic de droguri Un număr de 12 persoane au fost reţinute de procurori DIICOT Ploieşti în urma a 13 percheziţii domiciliare care au avut loc, joi, în municipiile Ploieşti şi Râmnicu Vâlcea, într-un dosar privind efectuarea de operaţiuni cu etnobotanice şi trafic de droguri de risc.
Prahova: Percheziţii într-un dosar de trafic de stupefiante, 17 persoane fiind aduse la audieri Ploieşti, 3 apr /Agerpres/- Procurorii DIICOT Ploieşti au efectuat, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii într-un dosar privind traficul de stupefiante, 17 persoane, între care trei suspecţi de trafic de substanţe etnobotanice, fiind conduse la audieri.
Hunedoara: Zeci de persoane aduse la DIICOT într-un dosar de consum şi trafic de droguri Cel puţin 80 de persoane au fost aduse joi după-amiază la sediul DIICOT Hunedoara pentru audieri într-un dosar care vizează destructurarea unei grupări infracţionale specializate în traficul de droguri, în cursul zilei fiind efectuate peste 50 de percheziţii la domiciliile învinuiţilor, majoritatea locuind...