Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Acţiune de ecologizare în Valea Cernei
luni, 2 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Asociaţia Valea Cernei a organizat la acest sfârşit de săptămână o acţiune de ecologizare la Cheile Bobotului, cei 114 voluntari mobilizaţi adunând de pe malurile râului Cerna, împrejurimi şi din oraşul Băile Herculane o cantitate însemnată de gunoi - peturi, hârtie, deşeuri menajere.
În paralel cu acţiunea de ecologizare s-a desfăşurat şi EcoExpoziţia, în cadrul căreia au fost expuse lucrări cu teme eco ale elevilor Liceului 'Hercules' din Băile Herculane şi ai Şcolii Generale cu clasele I-VIII din comuna Bozovici.
De asemenea, a avut loc şi un concurs, la finalul căruia, în urma voturilor acordate de trecători, elevii au primit cupe şi diplome de participare.
Pentru că membrii Asociaţiei Valea Cernei doresc un altfel de 1 Mai, duminică, aceştia au plecat într-un 'marş de informare' a turiştilor în ceea ce priveşte pericolul asupra sănătăţii, atât a oamenilor, cât şi a mediului înconjurător, reprezentat de gunoiul lăsat în urma 'petrecerilor la iarbă verde'. AGERPRES/(A.S. - Paula Neamţu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Elevii învaţă să mănânce sănătos Şcoala Nr. 7 din Reşiţa a organizat marţi, o acţiune intitulată sugestiv 'Mănânc sănătos, cresc frumos!', a declarat marţi, pentru AGERPRES, Cristina Ardeleanu, institutor la această unitate de învăţământ.
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa scoate la concurs peste 20 de posturi pentru Secţia Chirurgie Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Reşiţa scoate la concurs, în această lună, 22 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, îngrijitoare, brancardieri şi statistician medical pentru Secţia de Chirurgie, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul medical al instituţiei, Jaro Marşalic...
Caraş-Severin: Elevi din Reşiţa au făcut o fundă umană a solidarităţii cu persoanele infectate cu HIV-SIDA Tinerii de la Colegiul Naţional Mircea Eliade din Reşiţa au arătat, vineri, că le pasă şi şi-au dat mâna pentru a forma o fundiţă a solidarităţii cu persoanele afectate de HIV-SIDA, o maladie care face, anual, foarte multe victime în întreaga lume.
Caraş-Severin: "Sanitarii pricepuţi" s-au întrecut la Reşiţa Faza judeţeană a concursului pentru sănătate şi prim ajutor 'Sanitarii pricepuţi', care se adresează şcolilor gimnaziale şi liceale din judeţul Caraş-Severin, s-a desfăşurat miercuri, la Reşiţa, ocazie cu care tinerii şi-au arătat abilităţile în acest domeniu.
Caraş-Severin: Ziua Mondială Fără Tutun, sărbătorită de Ziua Copilului Agenţia Naţională Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin organizează, miercuri, o serie de manifestări de informare, educare, sensibilizare a populaţiei, privind beneficiile unui stil de viaţă sănătos.
Caraş-Severin: Reşiţenii marchează Ziua internaţională împotriva consumului şi traficului ilicit de droguri Voluntari antidrog, împreună cu specialişti ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin distribuie, pe parcursul zilei de vineri materiale informative şi informaţii cu privire la riscurile asociate consumului de substanţe ilegale şi despre activităţile şi serviciile acestei...