Cele mai citite
 


Papa Benedict al XVI-lea a ieşit din spital
vineri, 17 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Roma, 17 iul /Agerpres/ - Papa Benedict al XVI-lea a părăsit spitalul din Aosta /nordul Italiei/ unde a fost operat vineri pentru o fractură la încheietura mâinii drepte, pentru a reveni la reşedinţa sa de vacanţă din Alpii italieni, a comunicat un purtător de cuvânt al spitalului, citat de AFP.

Suveranul Pontif a ieşit din spital surâzător şi a salutat cu braţul stâng. Un aparat gipsat era vizibil la încheietura mânii sale drepte, potrivit imaginilor difuzate de Sky TG24.

Starea sa de sănătate este bună, indica după operaţie un comunicat de la Vatican. AGERPRES/(Irina Cristea)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Papa Benedict al XVI-lea îi sfătuieşte pe sportivi să-şi respecte corpul Papa Benedict al XVI-lea i-a avertizat pe sportivi să nu-şi transforme corpul într-un obiect, pe care să-l fortifice 'cu orice preţ' sau să-l 'idolatrizeze', sfătuindu-i totodată să nu utilizeze substanţe ilegale.
Un protestant elveţian va conduce Academia Pontificală de Ştiinţe (Vatican) Cetatea Vaticanului, 15 ian /Agerpres/ - Papa Benedict al XVI-lea a numit un protestant elveţian, pe Werner Arber, laureat al Premiului Nobel pentru Medicnă 1978, în funcţia de preşedinte al Academiei Pontificale de Ştiinţe, a anunţat sâmbătă Sfântul Scaun într-un comunicat, citat de AFP.
(Corespondenţă) Papa Benedict al XVI-lea cere ca persoanele cu dizabilităţi să-şi găsească locul în societate Papa Benedict al XVI-lea a vizitat duminică, la Barcelona, centrul social Nino Dios, fondat în urmă cu 118 ani, şi unde măicuţele îi îngrijesc pe copiii cu sindromul Down. El a sfinţit piatra de temelie a unei noi clădiri care se va construi în cadrul acestui centru, pentru îngrijirea persoanelor cu...
Papa Benedict al XVI-lea, favorabil donării, dar nu comercializării cordonului ombilical Cetatea Vaticanului, 26 feb /Agerpres/ - Papa Benedict al XVI-lea s-a declarat sâmbătă favorabil donării cordonului ombilical, 'act de solidaritate umană şi creştină', şi a avertizat împotriva comercializării acestuia, informează AFP.
Doi dintre răniţii de la Petromidia au o stare generală bună; evoluţia celui de-al treilea este pozitivă Evoluţia rănitului în explozia de la Petromidia internat la Spitalul Bagdasar Arseni este în general pozitivă, iar starea generală a celorlalţi doi care se află la Spitalul de Arşi este bună, informează Ministerul Sănătăţii.
Cei doi pacienţi de la Spitalul SRI au o stare generală bună; au fost scoşi de la Terapie Intensivă Cei doi pacienţi internaţi la Spitalul SRI au fost transferaţi luni de la Terapie Intensivă în Secţia de chirurgie plastică şi reparatorie, prezentând o stare generală bună.