Cele mai citite
 


Crin Antonescu: Moţiunea simplă privind Sănătatea va fi depusă luni, la Camera Deputaţilor
marţi, 3 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Moţiunea simplă a Uniunii Social Liberale privind Sănătatea va fi depusă luni, la Camera Deputaţilor, a declarat, după şedinţa USL, co-preşedintele Uniunii, Crin Antonescu.
"O altă bătălie se dă în Parlament, unde, aşa cum am anunţat, astăzi în Senat se va dezbate şi se va vota vota moţiunea simplă pe Agricutură, pe care USL a iniţiat-o şi a depus-o, iar la Camera Deputaţilor o moţiune simplă pe Sănătate, cu multiplele sale probleme, va fi depusă astăzi şi îşi va aştepta rândul pentru dezbateri", a precizat Antonescu.
Antonescu a amintit de alegerile de la finalul acestei săptămâni pentru primăria Municipiului Baia Mare, unde candidează din partea USL liberalul Cătălin Cherecheş, despre care a spus că sunt "relevante din punct de vedere politic pentru Uniune".
Liderul PNL a mai spus că PDL se va folosi " de toate tertipurile" pentru a evita alegerile pentru Municipiul Baia Mare.
"E clar că se tem (democrat -liberalii -n.r.), aşa cum se tem de orice manifestare a alegătorilor români sau a românilor cu drept de vot. (...)Alegerile de la Baia Mare vor fi relevante şi, aşa cum am spus, din punct de vedere organizatoric, politic, ne vom concetra eforturile pe aceasta bătălie", a afirmat Antonescu.AGERPRES / (A - Claudia Nicolae-Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Candidaţii USL la Parlament au semnat un pact pentru guvernare Botoşani, 9 nov /Agerpres/- Candidaţii Uniunii Social Liberale (USL) în Colegiul 3 pentru Senat, dar şi în colegiile 5 şi 6 pentru Camera Deputaţilor, din municipiul Botoşani, au semnat, vineri, un 'Pact de guvernare pentru Botoşani'. Documentul, care a fost însuşit de Viorel Grigoraş, dar şi de Mihai...
USL intenţioneză să depună o moţiune simplă pe tema etnobotanicelor săptămâna viitoare la Camera Deputaţilor Uniunea Social Liberală intenţionează să depună săptămâna viitoare, la Camera Deputaţilor, o moţiune simplă tema etnobotanicelor, anunţat joi purtătorul de cuvânt al Departamentelor PSD, senatorul Olguţa Vasilescu.
Deputaţii au respins moţiunea simplă a opoziţiei privind sănătatea (sinteză) Camera Deputaţilor a respins, luni, moţiunea simplă pe domeniul Sănătăţii intitulată "Sistemul sanitar din România: Alarmă de cod roşu", cu 137 de voturi împotrivă, 134 de voturi pentru şi trei abţineri.
INTERVIU/Ponta: În prezent nu există Opoziţie; există, bun sau rău, Guvernul actual, în partea cealaltă - nimic Prim-ministrul Victor Ponta a acordat un interviu AGERPRES în care vorbeşte despre vizita pe care o efectuează în aceste zile în state din zona Golfului Persic, dar şi despre proiectele Guvernului privind economia, infrastructura şi salariile bugetarilor.
IPP: Dan Păsat, Iulian Iancu şi Crin Antonescu, în topul absenţelor din Parlament Deputaţii Iulian Iancu (PSD), Dan Păsat (PDL) şi senatorul PNL Crin Antonescu se află în topul celor mai slabe prezenţe la votul final din cele două camere ale Parlamentului în sesiunea februarie - iunie 2011, relevă un raport întocmit de Institutul pentru Politici Publice (IPP) dat publicităţii luni...
V. Ponta: USL va prezenta mai multe proiecte de lege referitoare la Parlament şi la modul de alegere al parlamentarilor Uniunea Social Liberală va prezenta miercuri un proiect de lege care se referă la modul de alegere al parlamentarilor sau trei proiecte de acte normative distincte care să se refere la Parlament şi la modul de alegere al senatorilor şi deputaţilor, adeclarat, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional...