Cele mai citite
 


Google Health vă oferă posibilitatea de a vă stoca 'testamentul medical'
vineri, 17 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

San Francisco, 17 iul /Agerpres/ - Utilizatorii Google Health vor putea de acum să stocheze online "testamentul lor medical" pentru a ghida medicii şi familia dacă nu mai pot să comunice, relatează AFP.

Google Health pune astfel la dispoziţia internauţilor un formular pe care pot preciza ce vor să facă medicii sau să nu facă în cazul în care ar fi prea bolnavi sau răniţi prea grav pentru a-şi comunica dorinţele.

Google Health este un serviciu gratuit lansat în mai 2008, care le permite internauţilor să-şi stocheze şi să-şi administreze datele medicale pe internet. AGERPRES/(Laurenţiu Mihăilescu)


Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Google opreşte două servicii online legate de sănătate şi energie Grupul american de internet Google a anunţat vineri că opreşte două servicii online, unul legat de sănătate, Google Health, celălalt de consumul de energie, PowerMeter, care nu şi-au găsit audienţa aşteptată, informează AFP şi AP.
Piaţa online a medicamentelor de uz uman este interzisă în România, dar există, afirmă experţii în proprietate intelectuală Comercializarea pe internet a medicamentelor de uz uman este interzisă de legislaţia românească în vigoare, iar faptul că o astfel de piaţă funcţionează online este nu numai o ilegalitate, ci şi o ameninţare la adresa sănătăţii oamenilor, a declarat marţi, pentru AGERPRES, consilierul de proprietate...
Revista online Das Cloud lansează Macroscop, primul proiect de data journalism din România. cum arată fișa medicală a românului în ultimii 3 ani, așa cum se desprinde ea din căutările medicale făcute pe internet? presa influențează puternic interesul utilizatorilor de internet pentru anumite afecțiuni sistemul de sănătate ar putea folosi aceste informații pentru intervenții punctuale...
Comportamentul online al adolescenţilor le poate crea probleme în viaţa reală (studii) Comportamentul online al adolescenţilor le poate crea probleme în viaţa reală, cum ar fi prezenţa gândurilor negative despre imaginea corporală, susţin două noi studii, citate de Reuters.
Platforma online “Tratamentul meu este alegerea mea” a ajuns și în România „My Treatment My Choice” (“Tratamentul meu este alegerea mea”) este o platformă online, rezultatul colaborării dintre mai multe grupuri de suport dedicate persoanelor care consumă heroină și opioide şi organizaţii ce se ocupă de tratamentul acestora din Europa.
Petiţie online pentru introducerea tratamentelor personalizate pe lista medicamentelor compensate Programul naţional "Alege medicina personalizată", un proiect menit să îmbunătăţească accesul pacienţilor români la tratamente inovatoare şi să asigure egalitatea de şanse, a fost lansat miercuri de Platforma Europeană de Dezvoltare.