Cele mai citite
 


Preşedinta Braziliei, spitalizată pentru o pneumonie
marţi, 3 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedinta braziliană Dilma Rousseff /63 ani/ a fost spitalizată în urma diagnosticării unei uşoare pneumonii la Sao Paulo, a anunţat - duminică - Preşedinţia, potrivit AFP.
Dna Rousseff îşi va petrece noaptea în spitalul din Sao Paulo, unde se dusese pentru examinări medicale de rutină, iar revenirea ei în capitală, Brasilia, este prevăzută pentru luni, a indicat purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Rodrigo Baena.

"Preşedinta are o gripă destul de puternică şi a decis să se supună unor examinări de rutină, care erau prevăzute pentru miercurea viitoare. I s-a diagnosticat o uşoară pneumonie la plămânul drept", a adăugat o sursă din serviciul de presă.

Şefa statului "ia antibiotice şi se simte deja mai bine", a continuat această sursă, care a asigurat că preşedinta îşi va relua activităţile, dar într-un ritm mai redus.AGERPRES/(Dan Gheorghiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Încă un caz de gripă şi un deces din cauza unei pneumonii, în ultima săptămână O femeie de 63 de ani din judeţul Maramureş, care venise într-o vizită în Bistriţa, a murit la spital după ce s-a îmbolnăvit de pneumonie, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, Doina Petri.
Suceava: Mai multe pneumonii şi cazuri de gripă comparativ cu anul trecut Numărul cazurilor de pneumonie înregistrate în judeţul Suceava în ultimele şapte zile a scăzut comparativ cu săptămâna anterioară, dar rămâne mai mare faţă de perioada similară a anului trecut, a declarat, joi, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Cătălina Zorescu. Totodată...
Bistriţa-Năsăud: Un nou deces din cauza unei pneumonii; numărul cazurilor de gripă, în creştere Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud a raportat un nou deces provocat de o pneumonie, în cazul unui bărbat de 50 de ani din municipiul Bistriţa, care suferea şi de o boală de inimă cronică.
Suceava: Creştere semnificativă a cazurilor de gripă şi pneumonii în judeţ Un număr de 36 suceveni au fost diagnosticaţi cu gripă în ultima săptămână, 12 dintre aceştia necesitând internare, a declarat, joi, adjunctul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Cătălina Zorescu.
Numărul infecţiilor respiratorii şi pneumoniile la copii, în creştere Un singur caz de gripă, care nu a necesitat internarea în Municipiul Bucureşti, la grupa de vârstă 0-4 ani, a fost înregistrat în săptămâna 22-28 decembrie 2008. (Sursa: Agerpres)
Pneumonia la copii Pneumonia este un termen general care se refera la o infectie a plaminilor, putind fi cauzata de o varietate de microorganisme, inclusiv virusi, bacterii si paraziti .