Cele mai citite
 


Vaslui: Un bebeluş a murit în condiţii suspecte în locuinţa părinţilor
marţi, 3 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de o lună care a murit în condiţii suspecte.
Potrivit poliţiştilor, micuţul, care era crescut de părinţi alături de un alt copil în vârstă de 1 an şi 3 luni, într-o locuinţă insalubră din oraş, a fost găsit decedat luni dimineaţă de către tatăl său care a sunat la Salvare.
''Noi am ajuns la faţa locului imediat după solicitare, dar nu am mai putut face nimic, am constatat doar decesul. Încăperea în care am găsit copilul era una insalubră, improprie pentru creşterea unui bebeluş'', a declarat, luni, pentru AGERPRES, Maria Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.
IPJ Vaslui a dispus efectuarea unei necropsii în acest caz pentru a afla cu exactitate cauza decesului bebeluşului.
La rândul lor, asistenţii sociali s-au deplasat la locuinţa în care locuia micuţul cu părinţii şi o soră mai mare pentru a vedea dacă nu este în pericol şi viaţa celui de-al doilea copil.
''Noi facem o anchetă pentru a stabili condiţiile în care trăieşte familia şi dacă acolo copiii sunt în siguranţă. În cazul în care se constată că viaţa copilului în vârstă de 1 an şi 3 luni este în pericol, atunci vom institui o măsură de protecţie'', a declarat Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DASPC Vaslui. AGERPRES/ (AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Bebeluş de două luni în stare gravă la spital după ce a fost bătut de mamă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat duminică o anchetă în cazul unei nou-născute în vârstă de două luni care a ajuns la spital după ce ar fi fost lovită şi muşcată de mama ei în vârstă de 19 ani.
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul unui bebeluş adus la spital cu policontuzii şi o fractură Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de 9 luni din localitatea Ciocani, care a fost adus la spital cu policontuzii, echimoze şi o fractură la mână.
UPDATE/Vaslui: Un bebeluş a fost găsit decedat în casă Un bebeluş din localitatea vasluiană Chirceşti a fost găsit mort în casă de nişte vecini. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, părinţii nu ar fi fost acasă când copilul a decedat.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Anchetă în cazul unui minor găsit spânzurat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) au demarat, luni, o anchetă în cazul unui minor în vârstă de 14 ani, din judeţul Vaslui, care a fost găsit spânzurat, în noaptea de duminică spre luni, de părinţii săi.
Vaslui: Direcţia pentru Protecţia Copilului anchetează moartea de hipotermie a unui bebeluş Vaslui, 3 ian /Agerpres/ - Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis, luni, o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de şase luni care a ajuns la spital duminică seara cu hipotermie.